ten spojler by se mi i líbil. nevíte někdo o nějakém odvážnějším?
@vláďo kolik tě to stálo? samotné křídlo i lak
Tony píše:ten spojler by se mi i líbil. nevíte někdo o nějakém odvážnějším?
@vláďo kolik tě to stálo? samotné křídlo i lak
Tony píše:to ja si ho poznámjen to chce ještě nějak vylepšit boční profil (spojler) a pohled ze zadu (aspoň koncovka. super by byl difuzor...)
Tony píše:tak stříbrná je taková unisex barva a osobně (můj názor) se mi moc na autě nelíbí (nehledě na to že jak říkáš má ji dobrá 1/3 aut). ono totiž to je obrovský problém barev.
stříbrná resp. bílá: zanikne příď se světly
červená: zanikne záď se světly
černá: zanikne třeba ten prolis na boku nebo tvarování kapoty a strašně se špiní
ono je to těžké s těmi barvami no. každý podle svého gusta.
třeba ta moje barva: co se týče zadku auta vše pěkně razí, boční profil taky, nešpiní se tak (teda aspoň na první pohled nepoznáš že si jel Dakar :-D ) ovšem ta příď už taková slavná není. ta trochu zaniká, ale zase né tak moc jak u stříbrné.
co se týče té žluté: tak určitě je to barva bezpečná. tě fakt nikdo nepřehlídne. ale na mě je až moc vyřvaná a raději bych něco jiného.
aifell píše:
Já jsem ale nepsal, že stříbrná není hezká :-), jen že těchto aut je moc a možná poptávka u zlodějíčků bude určitě větší než když si někdo koupí atypickou zlatou metlu, která doslova bije do očí :-) Píšu to jen, abych si u tebe neudělal špatné očko, že jsem ti kritizoval tvou barvičku :-)
vladislav píše:aifell píše:
Já jsem ale nepsal, že stříbrná není hezká :-), jen že těchto aut je moc a možná poptávka u zlodějíčků bude určitě větší než když si někdo koupí atypickou zlatou metlu, která doslova bije do očí :-) Píšu to jen, abych si u tebe neudělal špatné očko, že jsem ti kritizoval tvou barvičku :-)
Nic se neděje já to přeci vím..![]()
Jen jsem musel trochu přibrzdit Tonyho...
![]()
Každý z nás má právo na svůj názor a svobodně ho zde napsat.. ;) ;)
Tony píše:moje barva je 8Q pewter beige. špatná podle mě není ani priston grey nebo ta černá, ale tam se musíš smířit s tím že buĎ budeš špinavý jako prase nebo budeš furt mýt...
@vladislav
však jo každý má svůj názor a můj je že stříbrnou bych si na auto nekoupil. nemusím mít to co všichni. já mam třeba originální barvu (druhou takovou sem neviděl, škoda ji má světlejší) a je i praktická. co se týče prodejů aut v evropě tak takových jako já jezdí okolo jen 2% a to je fajn ne?
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé