Oktavka na tento okruh nie je to prave orechove, strasne sa to na tom okruhu vlecie a ked vlezies do stvrku tak sa z neho tazko dostanes.

alife píše:Konecne som sa dostal k PC-dlu na dlhsie. Takze, pokial zadate iba IP, pripojite sa na okruh Brno a Nippon, IP:34448 je Most a Octavia Cup. Ale ja si to zial zatial nezahram, nakolko sa mi nepodarilo vyriesit problem s crackom. proste mi to nejde a uz som skusal vela veci. Ani na novom WIN. Ten patch od Vladislava som skusal, ale xcelo to potom medium do mehaniky, takze som sa nepohol. Trial mi ide bez problemov, ale len jednu hodku. Mozno sa nieco zapisuje do registrov, ale este som to nehladal. Takze prijemnu zabavu pri pretekani, ked to pojde pripnem sa.
vladislav píše:alife píše:Konecne som sa dostal k PC-dlu na dlhsie. Takze, pokial zadate iba IP, pripojite sa na okruh Brno a Nippon, IP:34448 je Most a Octavia Cup. Ale ja si to zial zatial nezahram, nakolko sa mi nepodarilo vyriesit problem s crackom. proste mi to nejde a uz som skusal vela veci. Ani na novom WIN. Ten patch od Vladislava som skusal, ale xcelo to potom medium do mehaniky, takze som sa nepohol. Trial mi ide bez problemov, ale len jednu hodku. Mozno sa nieco zapisuje do registrov, ale este som to nehladal. Takze prijemnu zabavu pri pretekani, ked to pojde pripnem sa.
Musíš dát do počítače ten patch na AMD procesory pak to chce to CD a pak tam zase na to nahraj ten crack........potom to půjde....akorát upravit pak zase firewal... ;-) ;-)
PetrCBR píše:@snike:
na AVG mam moc vesele vzpominky. Je to asi 5 let, kdy jsem jeste 'zavodil' hodne aktivne. Jelo se zrovna v Monze a s ukrutnym stestim jsem byl zrovna na 3-ti pozici (z cca 15-ti lidi) ... no a najednou 'blik', hra spadla do listy a AVG mi vitezoslavne oznamovalo, ze naslo novou aktualizaci a ze ji zrovna stahuje. Neznam lepsi pocit. Ten den bylo AVG na mem pocitaci naposledy a pri pohledu na krabici od tohoto 'AV' dostavam koprivku :-).
Jen pro informaci ... ve hre jsem ztratil cca 40s a dokoncil na 13-te pozici.
mbiron píše:To ale neni chyba AVG ale tvoje, kdyz mas nastaveno vyhledat aktualizaci tak se pak nediv, to dela kazdej program kdyz ho tak nastavis, ja mam NOD32 a mam to tam taky tak nastaveno jen s tim rozdilem ze mi to nehazi nic ostatniho do listy. AVG pouzivame v praci a naprosta spokojenost.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: jozzo