Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Závody aut po síti

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod luczan » 16.10.2008 19:54

pekny volant Snike,
ja mam tento

ak este niekto premysla nad kupou volantu alebo sa len chce nieco dozvediet o tychto hrackach, tak davam do pozornosti nasledujuci TEST

------------
@Vladislav: pozeral som tu tvoju Oktavku a je to presne to iste auto co mam ja :cry: :cry:
idem si celu hru odinstalovat a znovu nainstalovat, snad to pomoze...
luczan Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2008)
112000 km @ 7.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod PetrCBR » 16.10.2008 20:32

Ja mam uz peknych par let Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel.

btw : udelal jsem si hodinku cas a zatim muj best je 1 : 48 : 4 ... bez pomocniku (jen spojka).
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod vladislav » 16.10.2008 22:00

PetrCBR píše:Ja mam uz peknych par let Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel.

btw : udelal jsem si hodinku cas a zatim muj best je 1 : 48 : 4 ... bez pomocniku (jen spojka).

Ono to, pokud máš zapnuté pomocníky pod 1:50 ani moc nejde :no: :no: Musí se vypnout... :-o :-o :scooter:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Alife » 16.10.2008 22:23

Tak nieco ako ten test mi pomohlo. Musim kupit synovi volant, aby som sa mohol s vami hrat :lol: Inak mam problem s crackom, neviem cim to je, ked ho nahram hra spadne pri starte, mam AMD procak, v robotke mi to na INTELI ide v poho, takze pokial to nevyriesim, nemozem si zajazdit po veceroch, iba cez den. Neriesil to uz nahodou niekto? Este skusim preinstalovat masinu, ale nie som tym nadseny. Dedikovany server by mal bezat od zajtra, tak to mozte testnut na IP 85.248.3.254, je to nonstop private server pre nas , ked nebude zaujem, tak to zrusim. Slo by spravit aj CS takto, zatial mam moznosti.
Som rozhodnuty kupit logitech, ale este uvim podla odmien v robote :-)
Magentis EX CRDI, Obrázek, 94 000 km
Alife Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod PetrCBR » 16.10.2008 22:52

Jde to, ale chce to hodne cviku. Kluci z SR, co jezdi na klavesnici maji nejake pomocniky povolene a litaji s tim jak batmani (nechapu jak to delaji). Pokud ma ale clovek k dispozici volant, tak je hrich nechavat pomocniky zapnute (krom te spojky), protoze si tu jizdu tak nevychutna.
vladislav píše:Ono to, pokud máš zapnuté pomocníky pod 1:50 ani moc nejde :no: :no: Musí se vypnout... :-o :-o :scooter:
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (1)

Příspěvekod vladislav » 17.10.2008 00:42

@Alife
To by bylo super určitě o vikendu ten server zkusíme...jinak na ten AMD procesor si stáhni tady soubor a půjde ti to...měl jsem doma taky s tím problém...a ten patch to vyřešil ----je to právě pro AMD procesory... http://www.hypermax.cz/rfactor/download

Dneska byl super závod....bylo nás 5 z fora...jen Snike nám chyběl .. :help:

Dám sem pár obrázků.. Obrázek Obrázek Obrázek

První větší závod skončil takto... Obrázek

Tak se koukejte ostatni přidat je to super.... :kia: :scooter: :)

@PetrCBR
Dneska jsem taky trochu jezdil,ale pomocniky jsem si nechal na minimum...třeba časem to bude bez... 8-) 8-)
Obrázek
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod mbiron » 17.10.2008 02:06

No dneska jsem nemel svuj den, nejak jsem neposteloval ruce.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod luczan » 17.10.2008 07:26

super zavod, dik
tesim sa na vikend, to by sme mohli nieco spiskat v popoludnajsich hodinach, co vy na to?

a jedna dobra rada - hlavne pre mna :lol:
- do zavodu treba ist s dostatocnym mnozstvom paliva, v polovice pretekov som musel do depa tankovat - potom to dopadlo tak ako dopadlo :cry: :cry:
luczan Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia PRO_cee'd (2008)
112000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod Alife » 17.10.2008 09:16

A mat nastavenu spiatocku, som netrafil do boxov a zasekol som sa. Vladislav ma musel odtrelit spat na cestu a nasledne som sundal dve auta - diskvalifikacia. Ale aj tak mi uz tam svietili nejake vlajocky, cervena a zelena :-)

luczan píše:super zavod, dik
tesim sa na vikend, to by sme mohli nieco spiskat v popoludnajsich hodinach, co vy na to?

a jedna dobra rada - hlavne pre mna :lol:
- do zavodu treba ist s dostatocnym mnozstvom paliva, v polovice pretekov som musel do depa tankovat - potom to dopadlo tak ako dopadlo :cry: :cry:
Alife Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Alife » 17.10.2008 09:20

Pozeral som nastavenia portov pre server 34447 TCP a 34297 pre UDP. Rozsah je +10 portov pre kazdy. Tak to treba testnut, ci je to spravne.
Alife Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 17.10.2008 09:37

@Alife
Pak sem prosim napiš jak máme postupovat při spojení na ten server.....co a kam máme co napsat...to víš nám starším a neznalým internetu musíš vše napsat úplně podrobně co a jak napsat...Diky moc ;-) ;-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Alife » 17.10.2008 09:54

To este ani sam neviem :lol: , kazdopadne v hre v menu connect dat join a potom hore tlacitkom + dat IP 85.248.3.254, alebo mozno 85.248.3.254:34447, to prave treba vyskusat. Server ne ja portoch 34447 pre TCP a 34297 a 34397 pre UDP. Ked to nepojde, budem to moct riesit az vecer. Server bezi, len neviem cez den vyskusat pripojenie, az vecer z domu.
Alife Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Katikakus » 17.10.2008 09:57

Vcera to bylo fakt super. Kazdopadne musim hodne potrenovat - vladislav ma okruh najezdenej, je to poznat. Jelikoz jsem hru nainstaloval ve 22:15 a ve 22:45 uz jsme zavodili, tak to neberu tragicky :-)
O vikendu to za mne moc nevidim :), jedeme s mladou mimo Prahu :scooter:
Kazdopadne diky za vcerejsek a uz se tesim na dalsi zavod.

PS: moje nadobicko: http://www.alza.cz/volant-logitech-formula-force-d57835.htm
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod vladislav » 17.10.2008 10:23

Alife spustil server na Mostecký okruh ....ve hře zmáčknout JOIN pak.. modré plus a napsat číslo serveru...85.248.3.254 funguje to dobře akorát se tam nejde připojit pokud pravě probíhá závod je to nastavené na 10 kol takže asi 20 minut....pak probíhá zase trenink a kvalifikace takže je to v pohodě..Doporučuji všem vyzkoušet... Zatím díky moc Alife.. :shifty:

@Katikakus

Máme stejný volant... :wink: :wink:

Dneska jsem si udělal rekord :scooter: :scooter:
Obrázek
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod PetrCBR » 17.10.2008 13:15

Nevim jak je to na klavesnici, ale na volantu staci hodit neutral a podradit. Tim se dostanu na zpatecku. Zpet je to obdobne, neutral, zaradit nahoru a je tam jednicka.
alife píše:A mat nastavenu spiatocku, som netrafil do boxov a zasekol som sa. Vladislav ma musel odtrelit spat na cestu a nasledne som sundal dve auta - diskvalifikacia. Ale aj tak mi uz tam svietili nejake vlajocky, cervena a zelena :-)

Btw co takhle udelat zavody v serii Formule Nippon ? Ty octavky mi prijdou nejak 'zdechle' :-).

@vladislav

ja jsem s timto jezdenim zacinal asi pred 6ti lety (mozna dyl). Tehda to jeste nebyl simracing ale f1online a muj prvni zavod (byla to kanada) vypadal asi tak, ze ostatni uz vjizdeli do druheho kola a ja jsem byl tak dobry, ze jsem byl uz v pulce okruhu ... ovsem porad v prvnim kole :-). Chtelo to hodne nervu (hlavne u tak silnych stroju jako F1 jsou) a citu, ale ted bych si uz pomocniky nezapnul, protoze neni nic lepsiho nez mit auto plne pod kontrolou a nic ti do toho 'nekeca'.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (1)

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion