luczan píše:tak hamachi mam stiahnute, uz sa len dohodnut na detailoch![]()
ja mam cas okolo 1:50 - s klavesnicou, dnes konecne vyskusam volant, ak na to bude cas
@vladislav: co vsetko mas zapnute pri hrani ale presnejsie, s cim budeme po sieti hrat, ja som trenoval s nerozbitnostou, kontrolou trakcie a automatickou prevodovkou
vladislav píše:Necháme zapnuté všechno...je na každém kdo si co vybere..v první řadě je důležité se dostat do závodu..to je to prvořadé...![]()
vladislav píše:@PetrCBR
Neboj k tomu se také dopracujeme,ale ted můžeme pokládat za úspěch,že se dokážeme sejít na jednom závodě.....apropo ty si taky slíbil pomoc při zakládání závodu,ale nějak si na nás pozapomněl...![]()
![]()
Jody píše:Zdravím,
já bych se také rád zapojil do závodů. Jedna z dobrých možností na odreagování.
Nyní se tedy mám přihlásit na portálu slunečnice viz. výše. To již samo o sobě stačí? Já a PC nejsme kamarádi, takže já potřebuji vysvětlit záležitosti kolem práce / stahování aj./ na PC dosti detailně.
Habisi.
mbiron píše:Tenhle tvuj postup je sice krasnej ale bohuzel takhle to nefunguje. Skousel jsem se spojit s Vladislavem a prd, teprve az pri instalaci Himachi se nam to povedlo propojit a hra frci bez nejmensich problemu. Co se tyka tech zapnutejch ci vypnutejch predvoleb, ne kazdej ma volant a zkus si pak jezdit kdyz mas vse vypnuto, tady je prostor i pro lidi co to chtej hrat i s klavesnici. Verim ze casem udelame poradne zavody a snad i nejaky ten sampionat.Takze kdo necht se zapoji do naseho klani a budeme jezdit co se do nas vejde.![]()
![]()
peter38 píše:To je hra Skoda Octavia Cup ci co ? Stiahnem si to aj ja ...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé