Tak, dal som si asi 400km za posledne 2 dni, k nasim, po okoli a spat. V podstate je to ako pise miky265. Motor je ok na jazdu po cestach prvej triedy a rychlostnych cestach. CO ma prekvapilo, castokrat som siel 120 na 90tke ani neviem ako. do kopca podradit ano, ale stale som jazdil viacmenej predpisovo. Na obiehanie potrebujes rozbeh, to uz ide, aspon mne s cistonovym autom do kopca, tazsie, ale rovinka v pohode. 1.6 ma urcite vykon naviac, otazne je, ci ho vies vyuzit, a ci ho potrebujes. Ako rezerva, sa hodi, ja ho napriklad nemam kde pouzivat, na trasach ktore jazdim, to ide bez problemov s 1.4, dokonca s miernym porusenim predpisov. Plyn na podlahu som podvedome ale uz zatlacil dvakrat, s novym autom by som nemal, pritom staci podradit a dvihnut otacky. A podradit myslim obcas aj do 2, niekedy do 3. V tej 3 by som to v klude vytiahol az na 120, najma ak za vyjazdom z obce je kopec.
Lepsie ako citat po internetoch, ze 1.4 je nic moc, ze 1.6 je lepsia (ano je, uznavam), je lepsie sadnut za volant a jazdit. Mna uz tiez trhalo, ze mohol som radsej lepsi motor, ale na druhej strane, so slabsim motorom nebudem kazdeho obiehat a riskovat
Som spokojny, auto sa paci snad celej rodine, jazdi velmi prijemne, uz aj s najazdenymi iba 500km. Mam z neho pocit, ze si priam pyta soferovat, cesta k nasim 2h15 asi, a toto bolo prvykrat, co som z auta vystupoval bez znamok unavy, a s chutou soferovat este a este a este.