Já jako laik nevidím moc velký rozdíl v tom zázraku AD7, ani jsem nepostřehl problémy, jediné co mne těší, že zatím nemám růžovou čáru na displeji, na co upozornil již i Samsung a píšou o tom v odborných statích na netu i s návodem jak se ji zbavit
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Sice mám AD7 jen jeden den, ale několik podstatných změn jsem už zaregistroval. 1. Rozšíření počtu pracovních ploch z 5 na 10. Toto zřejmě není AD7, ale úprava HTC Sense. Všechny HTC do AD5 měly 7 ploch, AD6 jen 5 a z toho jedna byla napevno určena pro zprávy News republic, takže uživateli zbyly 4.
2. Nový panel rychlých nástrojů (stažení notifikační lišty dvěma prsty). Kontroloval jsem u kolegy na Nexusu 6, téměř identické. Na rozdíl od AD6 lze jednotlivé nabídky posouvat a editovat. Opět Sense na AD5 to umělo, AD6 nikoliv.
4. Změny v menu Pod každou základní volbou je informace o aktuálním nastavení (počet aplikací, využití úložiště, využití paměti, počet tiskových úloh atd.) Bezdrátové připojení a sítě - Další - nově Volba připojení USB Umístění - nově Služby určování polohy Úložiště pověření - nově Přihlašovací údaje uživatele Usnadnění - Zobrazení - nově Velikost zobrazení Usnadnění - Systém - nově nastavení prodlevy před kliknutím, nastavení velkého ukazatele myši Google- nově Android Pay Displej, gesta a tlačítka - nově Velikost zobrazení, Noční režim, Možnosti pro vývojáře- Implementace WebView, Povolit souběžné zpracování WebView, Automatický systém aktualizací, Režim prezentace, Zakázat absolutní hlasitost, v pokročilých možnostech - u aplikací Vynutit povolení aplikací na zápis na externím úložišti a Vynutit možnost změny velikosti činností pro více oken
Takže změn poměrně hodně, a to jsem určitě na plno novinek zatím nepřišel.
Ahoj, přišla sama od sebe nebo jsi jí nějak " přivolal ? "
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Tak mi to nedalo a trochu si popovídal se strýčkem - toto mi prozradil: https://mobilizujeme.cz/clanky/dostanet ... ny-seznam/ Pro můj Honor 5X je aktualizace dle tohoto článku " Pravděpodobná " ... To nezní až tak moc pozitivně zatím tedy Uvidím, co přinese čas
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Musím se přiznat. že jsem pěkný Jouda. Minulý víkend jsem vyndal M9 z lednice (Snap 810 se hřeje při vyšší zátěži jako prase, dostanu ho až na 52oC) a najednou displej jako negativ. Zkoušel jsem restart, při bootování displej OK, telefon naběhl a opět inverzní zobrazení. Nechtělo se mi do HR, tak jsem tomu dal týden, včera jsem ho opět zapnul, žádná změna. Rozhodl jsem se pro nahrání nového SW, stejně už byl k delší dobu k dispozici AD7. Po aktualizaci opět inverzní barvy, začal jsem hledat fakturu, ještě 2 měsíce je v záruce. Potom jsem se díval, co je na AD7 nového a v rychlém nastavení po stažení notifikační lišty je položka inverzní zobrazení, která byla aktivována. K čemu je to dobré netuším (možná náhrada nočního režimu), ale bylo po problému. Zajímavé je, že u M10 tato položka chybí, tam už je noční režim, a proto mě to ani nenapadlo hledat.
To same se mi povedlo na predchozim mobilu a hlavne jsem nevedel jak, pak jsem skoro pulhodky hledal reseni na internetu
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Jak odpovídá moje žena na Co si s tím dělala: "Nic to samo." Původně jsem si myslel, že jsem zmařil displej v lednici, zapnutí inverzních barev mě nenapadlo. Měl jsem se přiznat dřív, mohl si mi poradit.
Jak píše Stefi, Samsung představil dvojici vlajkových lodí pro letošní rok - Galaxy S8 a S8+. První dojmy veskrze pozitivní (až na čtečku na zádech a ještě asymetricky). Oba telefony mají zahnuté displeje, liší se úhlopříčkami 5,8" a 6,2". Díky prakticky bezrámečkovému displeji se podařilo Samsungu vměstnat dispej 6,2" do těla iPhonu 7 Plus, který má jen 5.5". Na druhou stranu chybí na přední straně HW tlačítko, tudíž i čtečka otisků prstů se musela přesunout na záda telefonu, vedle čočky fofoaparátu. Konečně nechybí USB-C, baterie 3000/3500 standard, procesory Snapdargon 835 a Exynos 8895, oba vyrobené 10nm technologií, to nejlepší co je k dipozici. U nás se bude prodávat pouze verze s procesorem Exynos, bohužel. Foťák bude tradičně patřit k tomu nejlepšímu. Součástí balení jsou kvalitní sluchátka AKG od společnosti Harman. Ceny S8 - 21.999 Kč a S8+ - 24.999 Kč (čekal jsem to horší).
Specifikace:
Samsung Galaxy S8
rozměry a hmotnost: 148,9 x 68,1 x 8,0 mm, 155 g displej: 5,8'', kapacitní Super AMOLED, 1 440 × 2 960, 570 PPI sítě: GSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSPA, LTE (1200|150 Mb/s) konektivita: USB Type-C, Wi-Fi 802.11 a/ac/b/g/n, Bluetooth 5, GPS paměť: 64 GB, microSDHC, RAM: 4 096 MB, baterie: 3 000 mAh procesor: Samsung Exynos 8895 (8× Exynos M2 + Cortex-A53, 2,3 GHz, 10nm) operační systém: Google Android 7 (Nougat) fotoaparát: 12MPx (4 000 × 3 000), video, blesk senzory: Akcelerometr, barometr, čtečka otisků prstů, gyroskop, geomagnetický senzor, Hallův senzor, senzor tepu, senzor blízkosti, RGB světelný senzor, snímač oční duhovky, čidlo tlaku
Samsung Galaxy S8+ rozměry a hmotnost: 159,5 x 73,4 x 8,1 mm, 173g Liší se pouze úhlopříčkou displeje 6,2" a kapacitou baterie 3500 mAh.
Nevím jak ostatní, ale ten oblý desing hran mi nějak nevyhovuje, už mi pár krát vyklouznul SG S7 Edge s ruky.Chválím přesunutí snímače na zadní stranu, i když mne se nejlépe používal u Honoru , kde byl pod foťákem, Bez HW tlačítek na spodní hraně je to hezké a vypadá to moc dobře. No tady je HTC ultra, které je rovněž v tomto provedení pěkné.... https://video.aktualne.cz/tech-news/tes ... position-1
Já si počkám na HTC 11 (Ocean nebo U) a jsem zvědav na ovládání na bocích telefonu. Nebude to mít žádná tlačítka, Snap 835, paměť 6/128, 8/256 atd. Údajně bude už v květnu.
Displej skoro přes celou stranu telefonu až do krajů vypadá pěkně, ale asi bych měl problém s ovládáním... Mám teď nedávno novou S7 (ne edge) a i tam je displej ne zase tak moc daleko od bočních hran, takže když to chytnu do dlaně, stávalo se mi, že jsem se dotýkal i tou dlaní aktivní plochy displeje a byl hned problém s ovládáním. Nedovedu si představit, že by byl displej až na kraj. Vše má své pro a proti...