torrent píše:Tak jsem nově hrdým majitelem kia ceed sw. Auto bylo dodáno na letních pneu. dnes jsem nechal přezout (ráfky i senzory zůstaly, pouze výměna pneu). Chlapík oběhl auto s krabičkou, a prý že vše ok. po 50 km svítila stále kontrolka TPMS. Zajel jsem tam podruhé a stále ten samý problém. Tak to přešel ještě jednou a svítí to pořád. Nevíte čím by to mohlo být? Díky moc
Co tak čtu, nemělo by se vše párovat samo?
Ještě se zeptám, nemůže na to mít vliv to, že auto stálo venku a přezouvalo se v teple? Rozdíl cca 30 °C. Protože kromě kontrolky svítí všechny 4 pneu, že jsou jako podhuštěný. A ještě dodatek, v případě poruchy by měla kontrolka po nastartování blikat? Mě hned svítí trvale
A jak poznám vadný snímač? To by asi nešlo nakodovat ne?
Trochu tomu nerozumím-tobě svítí kontrolka a ještě k tomu všechny 4 pneu ? Já myslel, že Ceed má jen kontrolku bez indikace konkrétního kola ? Tedy pakliže nemáš ten nový digitální display, nevím teď honem z hlavy jak se přesně nazývá-Superior ??? Jinak mám za sebou třetí přezutí (pouze pneu, disky i snímače zůstaly) a nemám vůbec žádný problém s párováním, nikdo to nikde nenastavoval, prostě se to spáruje samo... Dokonce jsme disky vyzkoušeli při loňském jarním přezutí úmyslně mezi sebou zpřeházet a opět vše samo a bez problémů, dodnes netuším, kde vůbec ta kontrolka je - ještě jsem jí totiž rozsvícenou neviděl