Marabene píše:Windovs CE 6.0 nebrat![]()
marecek55555 píše:Osobne si myslim, vsetky radia co sa predavaju ci v obchodoch ci osoby su zakupene cez net a dovezene z chiny..Ked aj kupis,oni to hned objednaju a tak ti pride a to si mozes sam..ja som akurat vcera objednal toto https://www.aliexpress.com/item/WITSON- ... d9bf713116
tak dufam ze budem spokojny..K tomu mi poslu aj kartu kde je navigacia, a vsetko co chces ti aj hned naistaluju a je to c slovencine a cestine..ale uvidim az ked tu bude
marecek55555 píše:Dakujem za tvoj nazor, len si kladiem otazku kde objednat autoradio ktore nieje vyrobene v chine a je pre kia sportage....a vlastne co uz nieje vyrobene v chine..lebo ked si objednas aj radio cez hocijaku firmu co som pozeral,tak oni to objednaju tak ci tak z chiny..Tak ja som si uz radio zakupil, bolo to witson, bol som prekvapeny ze mi prislo za tyzden, dobra komunikacia s nimi tak uz len naistalovat a aby vsetko islo a nemal take problemy ako si mal ty..Chcem sa zaroven spytat ci je tu ten clovek co si zakupil tiez autoradio witson 5.1 a dal dnes 19.1. feedback iba 4* z akeho dovodu? ked si tu tak sa mi ozvy dikes
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé