Pěkná práce...
Jinak o tom kritu silně uvažuju, protože včera jsem se díval pod kapotu a opět ťapky od těch haj..ů mrňavých a ještě to bude mít chránící funkci...
Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Auťas píše:Ten kryt je záležitost skoro na patent. Kdyby se vyráběl, určitě bych si jej koupil. Ťapky na motoru jsou nepříjemné, ale je to jen menší zlo. Už jsem našel na motoru kus křídla z ptáka (asi kos), nějaký chleba a nedávno - po příslušných pachových projevech i mikrotenový pytlík s nějakými zbytky, připlácnutý na svod výfuku.
Blackdeath.P píše:Auťas píše:Ten kryt je záležitost skoro na patent. Kdyby se vyráběl, určitě bych si jej koupil. Ťapky na motoru jsou nepříjemné, ale je to jen menší zlo. Už jsem našel na motoru kus křídla z ptáka (asi kos), nějaký chleba a nedávno - po příslušných pachových projevech i mikrotenový pytlík s nějakými zbytky, připlácnutý na svod výfuku.
Jak tak na to koukám tak v tom asi začnu brzo podnikat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Axel píše:tak opět návštěva nějáké ku.vy v motoruopet nejaka ta izolace ubyla...takže dnes budu objednávat sprej na motor a na barák rušičku s automatickou změnou frekvence aby si ty sv.ně nezvykli na tu jednu...
A pak až Blackdeath.P rozjede výrobu těch krytů tak si hned jeden objednám a nebo od konkurence jestli bude rychlejší
Blackdeath.P píše:Axel píše:tak opět návštěva nějáké ku.vy v motoruopet nejaka ta izolace ubyla...takže dnes budu objednávat sprej na motor a na barák rušičku s automatickou změnou frekvence aby si ty sv.ně nezvykli na tu jednu...
A pak až Blackdeath.P rozjede výrobu těch krytů tak si hned jeden objednám a nebo od konkurence jestli bude rychlejší
U jaký konkurence???![]()
![]()
![]()
Já mám autorská práva
kowalski1410 píše:Blackdeath.P píše:Axel píše:tak opět návštěva nějáké ku.vy v motoruopet nejaka ta izolace ubyla...takže dnes budu objednávat sprej na motor a na barák rušičku s automatickou změnou frekvence aby si ty sv.ně nezvykli na tu jednu...
U jaký konkurence???![]()
![]()
![]()
Já mám autorská práva
ale já mam tvoje schéma.....dělám si srandu
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé