no já mám diesel i GDI a diesel bych už nekoupil. Mechanismus okna?? to fakt nechapu, je elekktrické a uplně stejné čudlíky jsou všude
Vymakné BT rádio?

no komu bych měl pár výhrad. Mám v obou autech navigaci tu novější. Jsou to oba modely 2016. Spojování telefonu občas jde občas ne a musí se ručně.. kdyz telefonuju nastopím do auta a nastartuju tak se ztratí telefon tak na 5 vteřin a ještě se debilně zeptá jestli chci přepojit hovor do HF... kuwa jasně že chci.. jenže mezi tím se odpojí sluchátko a čeká to na zmáčknutí na display... Zlatej Parrot 3100.... Fakt neuvěřitelně otravná funkce
Kontextové menu se ovládají na volantu v každé tabulce jinak.. příklad.. klidový režim posouvání stanice nebo písničky je směrem nahoru na volantu.. (všechny ostatní auta to mají naopak) kliknu na seznam na displeji ukáže se a ovladač posouvá písničky směrem dolů ve stejném pořadí jako předtím nahoru, a další menu pak zase obráceně... KUWA kterej paznecht tohle vymyslel

fakt neuvěřitelně divné
Navigace si občas vyhledává co chce a jak chce. Spojení online je dobré, načte nějaké radary a dorpavní situaci, ale jak se odpojí mobil, tak uložené radary ihned zmizí, takže jakékoliv upozornění co si na aktuální cestu může načíst když je tam zadané.. nelze bez online režimu používat?? OMG proooooč ....

Naplánovat delší cestu třeba 700-800km co je jinak než po hlavních je peklo. Má to max 5 prujezdných bodů a nazdar. a zadat je jak je třeba je tak trochu za trest, protože když se dají jen města - naviguje to na střed města

a tedy svádí z dálnice

a musí se na cestě manuálně cesta upravovat nebo ideálně mazat a znova zadávat přes ulolžené cesty --- neuvěřitelné v dnešní době 21 století..
Celej infotaiment je tak 10 let zastaralej.... ale ma to diplej... SUPER
GT line kombík nafta má užitnou hmotnost 419kg !!! cesta do chorvatka ve 4řech + bagáž byla tak trochu za trest.. auto sedělo skoro na dorazech vzadu a vlnitá dálnice šla na dorazy.. uzasny zazitek
Volil bych dneska příplatkem xenony.. svítí vazně nasobně lepe - investice se vyplatí
Opěrka neposuvná je mizerná... boužel s posuvnou je i elektronická parkovací brzda.. OMG.. zase další kreténismus, nechci ele brzdu a chci lepší opěrku.. smula
Nemetalické laky jsou docela mizerné.. Gdi má po třičtvrtě roce viditelné vady.. Perleť má najeto 3x tolik a je jak nová. Připlatil bych si. CErvená je asi uplně nejvíc pruser barva kii od doby ... od vždy co pamatuju...
BLBĚ TO BRZDÍ, ty brzdy nejsou nic moc. Jak je auto naložený nemají dobrej brzdnej ucinek. Octavia, Leon brzdí daleko lepe. Brzdy kromě nižšího účinku taky docela rychle vadnou.. dost blbé na dálnici..
Automat je za mě nic moc. Klasika hydroměnic je daleko lepší. i to 7st dvojspojkové neštěsí se nechová optomálně. Nevěděla správně vybrat a výhala až moc často na muj vkus. Požadavky na moje otačky se nechovovali s jejíma

diesel děsně podtáčí a trvá než pochopí že je třeba jednat. Za mě nebrat. Manuál tady daleko lepší.
Crdi je tišší, má víc izilace než Gdi benzín. Zajímavé ale je to tak. porovnával sem to na mých autech.
GT linje má ve předu 4 ledky na děění svícení co v noci jen sníží intenzitu a svítí pořád a každou chvíli na mě někdo bliká že mám mlhovky... Kdyby to šlo s potkávačkama zhasnout, bylo by to lepší. bohužel nejde.
Klimatronik je fajn, ale nerozděluje vzduch uplně podle mého na automat. Preferuje spodní ohřev a vzadu je chladno - je to sto pro optimalizované na tu loketku e elek brzdou co má vzadu výdechy klimy. Bohužel... Samozřejmě to není nijak problém, auto hreje, chladí, ale v porovnání s jinýma autama co mám to je prostě mínusovej bod. Taky to má docela vysokej práh citlivosti na vlhko. Vepředu to udrží odmlžené okna ve vlhku, ale vzadu je zafuněno když se jede ve více lidech.. To není moc příjemné
Toť asi tak moje poznatky