Taktiež ďakujem za super akciu, celkovo ma prehliadka prekvapila nič podobné som doposiaľ nevidel a s tým aké haly a priestory má VW v Bratislave sa to nedá porovnať, najmä tá čistota, krásne prostredie, technika a automatizácia v KII je úžasná. Ich samostatnosť je kapitola sama o sebe. Keď človek zistí, čo všetko si v rámci Hyundai Group zabezpečujú sami od produktov až po služby zostane prekvapený. Teším sa na ďalší zraz.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Taktez se pripojuji se k podekovani, za zorganizovani prohlidky. Uvnitr hal se fotit nesmelo, jen v tom navstevnickem centru, jak je model fabriky, a potom se dalo fotit na promenade, co vede od vchodu hloubeji do fabriky.
To je škoda ale chápu, máme ve fabrice to samé... Snad někdo má a vloží nějakou fotečku alespoň z těch povolených prostor, moc rád bych se juknul jak to tam vypadá ...
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Mirse píše:To je škoda ale chápu, máme ve fabrice to samé... Snad někdo má a vloží nějakou fotečku alespoň z těch povolených prostor, moc rád bych se juknul jak to tam vypadá ...
Nějaké foto mám v galerii, ale organizátor - D3VL3R - bude mít více. Určitě to tady přihodí.
Juknul jsem a vypadá to fakt pěkně , čistě a moderně ... i s těmi horami v pozadí
Teď jsem dorazil ze Slovenska, budu se snažit publikovat fotky zítra. S focením v areálu byl celkem problém, ale pár "tajných" fotek se povedlo pořídit.
Tak si ty tajne budes muset uchovat jen pro sebe, protoze my uz jsme historicky meli problem s tim, ze jsme zverejnili fotky/video, ktere jsem na jejich zadost museli nakonec smazat
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
odbočím od tématu V létě jsem navštívil továrnu na Audi v Ingolstadtu v německu, pokud pojedete okolo naplánujte si čas a objednejte si prohlídku je na 2 hodiny, stojí to na osobu 7 Eur a je tam i muzeum Audi to stojí 2 eura. Nebylo to omezené věkem, byli tam i malé děti na prohlídce.
Děkuji všem za příjemně strávený den. Uznávám, že Slovenská na mě zapůsobila velmi pozitivním dojmem, stejně jako na většinu z vás. Ať tedy naše vozítka jezdí i nadále jako nové Fotky jsem poslal mailem, pokud máte nějaké otázky, klidně pokračujte tady. + =
PS: Ještě jsem zůstával na Slovensku, proto menší zdržení s fotkama. Kdo chce kouknout, jaká byla Malá Fatra, zvu vás do mých alb (je tam i Zámek, Žilina, apod.) - https://www.zonerama.com/devos
Jak tak koukam na spolecne foto, same nove tvare (az na par vyjimek), ktere se jeste neukazali na jinem Kia sraze
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
@D3VL3R: Ahoj - nemohl bys mi prosím také poslat ty fotky ze závodu ? Mail. adresu ti pošlu do SZ ... Díky moc
Pokud chceš pár informací a fotek ze závodu, mrkni na oficiální web jsou tam videa i fotky dokonce z provozů, kam nás ani nevzali. Určitě toho uvidíš mnohem víc, než z těch pár fotek od nás. Sice jsou asi staršího data, takže modely aut nejsou aktuální, ale ta fabrika a výrobní linky vypadají stejně Musíš to postupně rozklikat dle provozů, lisovna, karosárna atd. http://www.kia.sk/index.php?context=303&p=165 Tady ještě brožurka: http://www.kia.sk/index.php?context=213&viewer=show