Dobry den. Viete mi poradit ci sa oplati kupit 4x4 aj ked ten pohon vyuzijem tak 3-4x do roka pri ceste na lyzovacku inak cely rok jazdim vacsinou rovne cesty. Viem ze do lahkeho terenu je 4x4 ina liga oproti predokolke ale pomaha pohon 4x4 aj v beznej premavke?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Pokud 4x4 zapneš sám na tvrdo. Tak stejně s tím mužeš jet maximálně do 40 Km/h. Jde o to aby jsi se při tomto režimu vyškrábal (třeba na horách). Jinak se ti 4x4 zapíná automaticky pokud některé z kol ztratí trakci (třeba při mokré silnici nebo blátě). Aniž si to uvědomuješ.
4x4 ma svoj vyznam kludne aj v meste ... v snehu lepsi rozjazd zo semaforu (neskruti ta ) pri prejazde zakrut, pri vyjazde z premrznuteho parkoviska ... 4x4 berem ako doplnik k bezpecnosti jazdy
Za mě též 4x4, to prostě k SUV patří, pokud tě tedy výrazně nelimitují peníze. JInak se budeš muset spokojit se zmrazačeným SUV a namlouvat si alibisticky- vždyť já tu čtyřkolu ani nepotřebuju............
Pri kupe som mal rovnaku otazku, kamarat mi odporucil stvorkolu ,, vylezes " z pruseru lahko ked pojdes do smyku , v zime pri rozbehu na snehu ucitis ako by Ta nieko kopol do zad... . radsej pockaj , dosetri a potom nepoznas kopec jedina volba u takychto aut 4x4