Mirse píše:Tak to bude asi i můj případ - reálně mi letos s novým autem "hrozí" roční nájezd jen cca 10.000 km ale olej chci měnit po roce, nebude se tedy konat klasická garančně-servisní prohlídka ale pouze výměna oleje s filtrem ? A ta pravá 1. servisní proběhne až další rok - pochopil jsem to správně ?
Prostě po roce tam zajedeš a hotovo.

Moc bych to nepitval, jak se to jmenuje

Reagoval jsem jen na dotaz a ať si to každý nazývá jak chce

Ona ta terminologie asi nebude jednotná ani v

servisech. Já tam jezdím vždy po roce a jestli tomu říkají tak nebo onak neřeším.
Fakt ale je, že první rok mi měnili jen olej a filtr. Neříkali o ničem jiném a nic víc nemám ani v papírech... (I manuál k autu po roce předepisuje jen olej a filtr, nic víc). V servisce mám u 1. prohlídky zaškrtnutý jen olejový servis. Teprve v druhém roce jsem dostal papír s mnoha úkony, a v servisce je zaškrtnut u 2. prohlídky jak základní servis tak olejový servis. 1. kontrola karoserie je v servisce zaznamenána až druhý rok... (To že auto vždy při jakémkoli předání obejdou a zkouknou kolem dokola, zda to není poškozené, je jiná záležitost).
Miška píše:akoto že u vas raz za dva roky a u nas po roku alebo 30 t. ?
Jak jsem psal, závisí to od motoru. Podle mě je to všude stejné v

,

či jinde. Co se má kdy dělat máš v manuálu u auta, tuším někde na začátku kapitoly 7. Pokud si to pamatuju dobře, jsou tam servisní prohlídky předepsány po 2 letech / 30 000 km, další po 4 letech / 60 000 km atd. U výměny oleje u benzínových motorů je ale poznámka, že má být po roce. Takže, kdo má benzín, měl by jezdit po roce a diesely asi jezdí po dvou (ale to nevím jistě). Pokud nenajedeš víc jak 30 tis. km za dva roky, tak je to jednoduché. Pokud ano, začne servisní interval komplikovat kilometrový nájezd a pak už ten každý rok či dva neplatí, protože olej ti mění ročně nebo po 30 000 Km, ale třeba brzdovou kapalinu až po 2 letech ale taky max. po 30 000km atd.