Ahoj, dělají se v závodě Žilina nějaké prohlídky pro lidi? Viděl jsem na YT videa od lidí, kteří si fabriku prošli. Jedeme na slovensko a tak jsem si říkal, že by to byla pěkná zastávka, ale na webu jsem nic nenašel...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Admin cte "skoro" vsechno Pro pridani srazu potrebuji znat termin konani
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Tak jak jste dopadli, nebo to usnulo O exkurzi do fabriky jsme se tu někde bavili asi před rokem a půl, ale nakonec jsme zůstali jen dva vážní zájemci... Výhledově jsme se domlouvali na letošek, ale zatím z toho sešlo. Já byl teď dlouho pryč (proto jsem ani nečetl dřív tuto diskuzi), takže teď se mi to momentálně nehodí. Přece jen to nemám za rohem a když už tam pojedu, chci to spojit s více věcmi.
Já jsem se stále pro, akorát to chce domluvit společný termín + kontaktovat Kiu a domluvit se. Taky bych tam nejel jen kvůli tomu, už bych si udělal výlet do popradu, apod.
Září je volné, ale je to už dost na rychlo, říjen obsazený a listopad nebo prosinec už moc nedává smysl. Nechal bych to na příští léto. Rezervaci udělat tak v březnu na červen nebo červenec pro 20 lidí? Pro veřejnost pouze poslední čtvrtky v měsíci.