Zdravim, je tu nejaky automechanik, alebo niekto kto sa vyzna? 
mam v plane kupit tieto disky 
http://www.oxigin.de/en/oxigin-18-concave-black
vzhladom k tomu ze by som chcel 19″ som si niesom celkom isty, ci budu potrebne nejake upravy na aute? ak ano, ake by to boli upravi?  popripade ako by to vyzeralo s 18″ diskami? 
ak by boli potrebne nejake konkretne rozmery diskov, hned poskytnem 
S pozdravom 
Dafter

Jedná sa o to aby si nejazdil pomalu na ráfku
 Jedná sa o to aby si nejazdil pomalu na ráfku  , tie  18" tam pojdu bez úprav, nakoľko ráfky asi nebudů v šírke 7" tak by som volil ET asi 45 mm, a pneu asi  225/40 R18  už so viac krát dával tento odkaz
 , tie  18" tam pojdu bez úprav, nakoľko ráfky asi nebudů v šírke 7" tak by som volil ET asi 45 mm, a pneu asi  225/40 R18  už so viac krát dával tento odkaz   (na ĺavo si daj stávajůce disky a pneu a na pravo to čo chceš dať)  a mne sa celkom pozdáva zobrazenie u  tejto firmy
(na ĺavo si daj stávajůce disky a pneu a na pravo to čo chceš dať)  a mne sa celkom pozdáva zobrazenie u  tejto firmy 

... Urćite by som nedával taký vysoký profil urcite nie !  Ja mam sirku disku 8,5 J a gumu 225/40 ET 38 a mám to znížene o 4cm a nemam ziadny problém. čize veselo
... Urćite by som nedával taký vysoký profil urcite nie !  Ja mam sirku disku 8,5 J a gumu 225/40 ET 38 a mám to znížene o 4cm a nemam ziadny problém. čize veselo  ja tiež nie, to bol preklep, inak ta šírka rafku 8,5" je na 225 mm šírku pneu velká, ráfik je málo krytý, ja by som volil len 7,5", vyzerá to lepšie
 ja tiež nie, to bol preklep, inak ta šírka rafku 8,5" je na 225 mm šírku pneu velká, ráfik je málo krytý, ja by som volil len 7,5", vyzerá to lepšie  , u stávajuceho auta mám u 19" šírku disku 8,5" a širku pneu 245 mm, profil 45%, 18"  majú 7,5", a  17" širka 7,5" s
 , u stávajuceho auta mám u 19" šírku disku 8,5" a širku pneu 245 mm, profil 45%, 18"  majú 7,5", a  17" širka 7,5" s   tak ich používám so širkou pneu na oboch 225 mm u 18" profil 60%, u 17" profil 65%
 tak ich používám so širkou pneu na oboch 225 mm u 18" profil 60%, u 17" profil 65%  takto to vyzerá na
 takto to vyzerá na   pretoze pri tych cenach
   pretoze pri tych cenach    19ky cierne stoja 230€ ale tie oranzove su uz na 310€ za kus, 18ky su o nieco lacnejisie,  takze si ich necham polepit na slovensku
  19ky cierne stoja 230€ ale tie oranzove su uz na 310€ za kus, 18ky su o nieco lacnejisie,  takze si ich necham polepit na slovensku