@djtomy1, matysekul Tome, Mates má pravdu. 3G bylo jen ve městech, jinde net "frčel" na Edge. Takže pokud vyrazíš mimo město a nebudeš mít LTE, spadneš na Edge.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Zřejmě máš na mysli nastavení režimu sítě, LTE jako takové vypnout nejde. Ale opět, pokud zvolíš 2G/3G automaticky, nebo jen samotné 3G, pokud přijedeš do míst kde je jen 2G a LTE (typicky v Čechách venkov), potom spadneš na Edge. To je dobré maximálně na čtení mailů. Jinak jsem zatím nikde nečetl, že by LTE bylo náročné na baterii. Je to možné, ale pokles jsem nezaznamenal. Pokud si jednou zvykneš na LTE, vše ostatní je strašně pomalé.
Pánové, je to fakt paráda. Foun je ďábelsky rychlý. Zatím jediné co mi vadilo, je přechod na klávesnici Touchpal. Za ta léta jsem navyklý na klasickou klávesnici od HTC, takže jsem jí hned vytáhl z M_9 a nainstaloval do 10. Objednal jsem si paměťovou kartu Lexar 128 GB 1000x UHS-II (U3), r/w 150/45 MB/s, ale bohužel ještě nedorazila , tak nemůžu vyzkoušet spojení karty a vnitřní paměti. Jsem moc zvědavý na fotky, zatím všude foťák hodně chválí, budu zkoušet zítra, dnes nebyl čas. Na závěr klasické poměřování pindíků