mám cee´d SW, r.v. 2013. Už od začátku řeším jeden nešvar, se kterým servis neporadil. Mám telefon spojený přes BT, vše funguje OK, ale ve chvíli kdy přehrávám MP3 z USB, někde zaparkuju a vypnu motor, když opět přijdu k autu a nastartuju, tak pokud jsem nechal zapnutý na telefonu BT a rádio zůstalo přepnuté na přehrávání z toho USB, tak v 9-ti případech z 10-ti se telefon nespojí a jediná možná oprava je vypnout motor, vyndat klíč, počkat pár vteřin, vypnout BT na telefonu, nastartovat, počkat dalších pár vteřin počkat až se načte USB a pak teprve zapnout BT na mobilu. Pokud mám puštěné běžné rádio, tak to problémy nedělá. Sedím v autě každý den, jezdím po klientech a kolikrát nasedám a vysedám i 20x za den a telefonuju taky hodně často. Když pak někde zastavím na 10 minut jenom něco rychle vyřídit a potom valím dál, na tuhle proceduru si samozřejmě nevzpomenu a trefil by mě šlak. S autem jsem jinak maximálně spokojený, ale za tohle bych nejradši kolikrát rozkousal volant.

Přiznávám, že někdy už ze zoufalství, když to samozřejmě jde, provádím zmíněný "restart" za jízdy.

Nesetkal jste se s tím náhodou někdo? Příp. nevyřešil jste to někdo? Testováno je to s různými telefony, takže problém je jednoznačně v audiu v autě.
Mockrát díky V.