Ahojte chcem sa opýtať, či ma niekto skúsenosť s kolísaním otáčok. Otáčky na volnobehu mám okolo 840, po naštartovaní je všetko OK ale po prejdení cca.3-4km keď sa auto zohreje tak na 50st začnú otáčky na volnobehu kolísať z 845 na 920 je to citeľné aj v aute, auto jemne chveje,trasie cele to trvá max. 6-7min a stava sa to úplne náhodne. Mám to odsledované že cca. po 350km to začne prvý krát a potom asi ešte 2x počas týždňa a potom je kľud. Nemôže to mať niečo spoločne s regeneráciou DPF filtra?    
Ďakujem

, nejlepší udělat diagnostiku v servisu
 , nejlepší udělat diagnostiku v servisu   , pokud máš auto od nového, jako první majitel, tak tam byly nějaké SW svolávačky, pokud nejsi první majitel tak tam můžou být km libovolné, ale servisní historie by se měla vysledovat, co jsem tím chtěl říct, pokud je tam těch asi 86 tisíc km tak by to mohlo být zapříčiněno i opakovaně nedokončeným vypalováním/regenerace
 , pokud máš auto od nového, jako první majitel, tak tam byly nějaké SW svolávačky, pokud nejsi první majitel tak tam můžou být km libovolné, ale servisní historie by se měla vysledovat, co jsem tím chtěl říct, pokud je tam těch asi 86 tisíc km tak by to mohlo být zapříčiněno i opakovaně nedokončeným vypalováním/regenerace  , a ta regenerace při těch pár stovkách km je hlavně, když se auto ani řádně neprohřeje tak se se to dřív za**re
 , a ta regenerace při těch pár stovkách km je hlavně, když se auto ani řádně neprohřeje tak se se to dřív za**re 

má svoje podmienky, ja som mal
 má svoje podmienky, ja som mal