Tak trochu oneskorene, ale nakoniec predsa sa chcem s vami podelit o moju skusenost s TMPS snimacmi objednane z Ciny. Objednal som ich z AliExpressu a konkretne
tieto.Snimace prisli pomerne rychlo, behom 2 az 3 tyzdnov som ich mal doma. Kedze som ich objednaval po jednom tak som pockal kym ich budem mat vsetky a potom som zobral disky, gumy a snimace a isiel do pneuservisu. Po vymene zimnych kolies sa prvych 10 az 15km nic nedialo a ja som bol spokojny. No na druhy den cestou do prace sa mi rosvietila kontrolka TMPS snimacov. Tak som znova navstivil pneuservis a tam pomocou diagnostickeho pristroja na TMPS senzory zistily, ze jeden snimac nefuguje. Nefungujuci snimac vymenily za novy ALCAR T-Pro2 a naprogramovali ho na moju KIU Ceed 1,6GDi, rv 2015. No ani po vymene kontrolka nezmizla. Skusali naklonovat aj snimace z ciny no neuspesne. Po konzultaci pneuservisu s dodavatelom TMPS snimacov ALCAR zosnimali pomocou diagnostiky vsetky 4 snimace a cez OBD kabel ich nahrali priamo do riadiacej jednotky auta. Kontrolka zhasla, ale zase len na nejakych 10km. Takze nakoniec som musel tie Cinske vyhodit a nahradit ich novymi a to konkrektne ALCAR T-Pro2 ktore naprogramovali a funguju.
Po prvom rosvieteni kontrolky som oslovil aj predavajuceho z AliExpressu ci nevie kde by mohol byt problem. Jeho odpoved bola aby som snimace poslal spat a, ze on mi vrati peniaze alebo mi posle nove snimace. Posielat to spat do Ciny sa mi teda vonkoncom nechcelo, potreboval som to doriesit a tak som asi 2 krat na AliExpresse predlzil cas ochrany spotrebitela. Kedze sa nedarilo snimace ziadnym sposobom rozchodit otvoril som spor a asi po 30 dnovom dotahovani mi predavajuci vratil plnu sumu a bez nutnosti posielat snimace spat.
Dnes ked som pisal feedback na predavajuceho som si vsimol, ze do popisu uz dal aj typy aut na ktore su snimace urcene co v case ked som ich objednaval nebolo.
Takze tolko moja skusenost so snimacmi z AliExpressu. Inak za tie ALCAR T-Pro2 som dal 45€ za 1ks.