Porucha zabezpečovacieho zariadenia

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Porucha zabezpečovacieho zariadenia

Příspěvekod valek » 08.11.2015 16:49

Mám KIA Ceed 1,6 Crdi, EX, 2008. Pri zamykaní pomocou diaľkového na kľúči sa mi zamknú zámky na dverách a kufre, ale neprebliknú mi výstražné svetlá (majú 1x prebliknúť), pri odomykaní pomocou toho isté diaľkového sa mi zámky odomknú a 2x prebliknú výstražné svetlá tak ako majú. Neviete mi poradiť, kde môže byť chyba (že by zamknutí výstražné svetlá 1x neprebliknú). Veľmi pekne ďakujem za radu.
valek Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Porucha zabezpečovacieho zariadenia

Příspěvekod souk69 » 08.11.2015 18:06

No mě to takhle jednou též zamklo zámky dveří a nebliklo. Zjistil jsem, že nemám dovřenou kapotu. Tak jsem s ní znovu ,,bouchnul " a bylo to OK. Zkus zkontrolovat spínač kapoty .
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod valek » 14.11.2015 15:36

Ďakujem za radu. Presne, mal so nedovretu kapotu. Uz to funguje. Ďakujem
valek Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Berka » 14.11.2015 18:53

To že nebliknou blinkry znamená že nejsou dovřené některé dveře, nebo třeba i ta zmíněná kapota. Je to schválně, protože se třeba stane, že někdo špatně zabouchne dveře a tímto zjistíš, že něco není při zamčení v pořádku i dále od auta, kdy už neslyšíš cvaknout zámky.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Zpět na Elektronika