Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Asi to udělám ve středu, sjel jsem do údolí a kompletní sada na mne čeká v sušickém FirstStopu , abych se nemusel klouzat, přeci jen se pohybuji ve více jak 800 metry nad mořem
Tak hotovo, šel jsem se objednat, a že to udělají dnes, tak jsem tam nechal auto a teď jsem si jej byl vyzvednout, letňáky jsou KO, tak jsem je tam nechal a disky půjdou na renovaci (opískování, a znovu nalakování, o pokud je třeba i vyrovnání... )
Naposledy upravil Stefi dne 13.10.2015 17:25, celkově upraveno 1
Že by cena za prvního letošního přezuvšího klubáka?
Brácha přezul dneska. Jen škoda, že jsem Ti loni prodal ty kola z Citroena. Ty jsi je nakonec stejně nevyužil a jemu by se teď hodily - koupil staršího Peugeota a teď musel kupovat nový zimáky
Tak dnes tiez prezute na Kosice mozno skoro ale radsej skor ako neskor. Inak po dlhom uvazovanim som nakoniec kupil aj snimace na zimne kola . Stali ma 210 € plus mi uz aj vymenili letne kola za zimne Zatial snimace funguju ako maju snad aj budu
KIA CEE'D 1,6 GDi SLOVAKIAX.EDITION -Dark gun metal
Vůbec se mi do toho nechce Přezouvat 3 auta je vážně opruz, navíc se ceedem teď téměř vůbec nejezdím, za měsíc najel asi jen 200 km a nebýt plánované cesty do Kopřivnice tak ho snad nechám stát na letních kolech.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Ja som včerajší sneh odignoroval a tak čakám na november. Iba ak cesta do B.Bystrice v bud. týždni cez donovaly by ma mohla presvedčiť o tom, aby som prezul skôr.
ja idem zajtra prezuť, za nové Goodyear Ultra Grip 9 195/65 R15 91T http://mpneu.cz/goodyearultragrip9/ , staré NOKIAN WR2 doslúžili po 6 sezónach a dojazdení na jar edit : dnes 14.10. prezuté, na moje prekvapenie , pneu celokm tiché a pekne držia stopu, ešte ich treba rozjazdiť, uvidíme počas dažďa a
Ultra Grip 9 sú naozaj veĺmi tiché, ale skúsil si porovnať šírku pneumatiky oproti starým? Oproti Ultra Grip 7 sú o cca 3cm užšie, pri tom istom rozmere. Syn ich má na ceede a bol minulú zimu veĺmi spokojný.