Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
To pochopíš, plynový pedál: Dole je záslepka, pod ní šestka šroub na desítku klíč, po odšroubování si ho jakoby trochu vytoč a šroubováčkem vycvakni tu osku co drží ve starém pedálu, nacvakneš tam nový, našroubuješ nový a je to.... Já to pochopil při prohlídce toho nového pedálu jak to tam asi drží - taky na to dojdeš neboj... To ostatní je dílem vteřin....
Naposledy upravil zaplosak dne 25.06.2015 17:40, celkově upraveno 1
ju ju, jak jsem tu už někde psal - je to celkem zbytečnost která není vlastně vidět, měl jsem to na roomsteru - po nějaké době to je zasrané jak jetel ale zas to jde snadno umýt, na druhé straně 900kč je prd no...
Nekloužou a jsou lepší než původní celogumové. To je dáno i tím, že ty černé protiskluzové "špunty" vystupují cca 2 mm nad hliník a fungují jako protiskluzový terénní vzorek na botě. Plynový pedál má naopak kvůli bezpečnosti výstupky z plastu.
Taky jsem pred par mesici objednal vsechny 3 pedaly spolu s tim "odkladovym" prostorem na levou nohu primo od dealera Kia v Brne a musim rict ze za ty penize to vypada fakt hezky, taky kvalitne udelano, byl jsme linej to delat sam, za 10 min a 200 Kc to udelali
Kia Ceed GT 2019 Kia Ceed 5HB 2014 1,6 GDI FIFA - prodáno