Právě jsem se vrátil ... ne z hradu ale od prodejce. Ukázal mi čerstvé papíry co dostali od importéra aby si mohli objednat dopředu předváděcí vůz a také mě ujistil, že 1,6 GDI by mělo ještě zůstat, jsou ale nové výbavy: Comfort, Comfort + , Exclusive a teď už nevím, jestli budou jen tři nebo jsem tu jednu zapoměl

... Volitelné pakety jsou taky úplně přeházené ale jelikož chci Exclusive tak mě zajímalo nejvíc to - přibylo tam pár věcí z dřívějšího paketu Vision Style jako např. zatmavení zadních skel, dešťový sensor atd a nově by tam snad mělo být nové rádio s 4,3 " dotykovým displayem a s parkovací kamerou, navigace je už ale v extra paketu ... všechno si nepamatuju. Jinak na exteriéru fakt asi nic moc - upravená světla a nárazník a tuším 2 nové barvy - snad žlutá a bronzová ... Oficiální konfigurátor snad prý koncem června, výroba kolem srpna a prodej snad už od září - takže to čekání zřejmě překousnu a počkám až vyleze ten konfigurátor a tím pádem i konečné ceny a jestli bude i cena ok, tak se během září mezi vás zařadím s novým miláčkem ...