Moju pozornost to neodradi nikdy kedze pocas jazdy kameru vobec nevidim nakolko ju mam za spatnym.Je to aj zbytocnost ale aj celkom dobra vychytavka vies si to nadstavit ci po 1min,2,5,10 sa to ma spustit(alebo sa uplne vypne displej) a po spusteni to funguje ako ciernobieli displej cize displej je cely cierny a rychlost je dobre citatelna tusim tmavo zltou farbou.Je to taka zaujimavost pre spolucestujucich s infom o aktualnej rychlosti a smere a co je uplne zaujimave ze tato aktualna rychlost nie je podla GPS ako som si myslel ale je uplne rovnaka ako rychlost na tachometri(+/-1kmh).Zatial som nepozeral nahrate video ci to vyvojari zmenili aj v ramci zapisovanej rychlosti do videa(dufam ze nie ze tam nadalej zapisuje presnu rychlost podla GPS) ak ano tak to je pekne naprd.Doteraz som sa ako tak trochu spoliehal ze na videu je realna rychlost podla GPS v pripade ze budem potrebovat nieco dokazat(aj ked je to skoro nic platne) a ono mi to teraz pre cestujucich ukazuje rovnako ako tachometer.Musim zajtra skontrolovat nahrate video.
edit: a uz som hned aj objednal zdroj so zahnutym konektorom nech to tam netrci
http://www.ebay.com/itm/271826456556?_t ... EBIDX%3AIT nechapem preco to nerobia aj na origo zdroji ked vedia ze drviva vacsina ludi potiahne kabel tak ze vide zo stropu