G_C píše:Tak se přidávám do klubu. Bohužel podruhé. Poprvé odtah do servisu na jaře a dnes po 5 měsících a 14 dnech podruhé. Auto má 5,5 roku. Pokud je to do půl roku od první opravy - mám nárok alespoň na odtah na náklady Kie, nebo mám prostě smůlu a další auto už Kia nebude?
radek1910 píše:Ahojte tak aj ja som dnes svoju kiu odtiahol do servisu. Neda sa auto nastartovat nieco tam hrkota pri snahe nastartovat....Mechanik mi povedal ze dnes menil komplet rozvody na ceed-ku 1,4 - r.v. 2009 cena cca 1000 euro ale jemu reklamaciu uznali ale mne zaruka skoncila 9/2014 a ktomu mam aj lpg....
spd001 píše:radek1910 píše:Ahojte tak aj ja som dnes svoju kiu odtiahol do servisu. Neda sa auto nastartovat nieco tam hrkota pri snahe nastartovat....Mechanik mi povedal ze dnes menil komplet rozvody na ceed-ku 1,4 - r.v. 2009 cena cca 1000 euro ale jemu reklamaciu uznali ale mne zaruka skoncila 9/2014 a ktomu mam aj lpg....
1000€ co im je*e sak to je zlodejina prveho stupna.najdem dobreho mechanika a vymenim doma ked uz auto nema zaruku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé