Zvuky praskání (vypalování)

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Zvuky praskání (vypalování)

Příspěvekod spd001 » 14.01.2015 22:31

frantisek78 píše:Kia ceed kombi benzin, 2007 najeto 163000 km. Prosím o radu co stim hlavně to praská po ujeti 15 km při zahřátém motoru při stupních nad 0 Celsia. Připadám si trapný když se všichni otočí co to přijelo za vrak když to vydává takove zvuky, vcelku to vypadá že si stim v servisu nevědí rady ma cenu měnit výfuk nebo ne? Ale auta ostatnich značek to to nedělají. Děkuji za reakce

ak ti to az tak vadi tak budes musiet vymenit aspom vyfukove tlmice.Ja som na to zvyknuty z inych aut, ale tam boli taketo zvuky po extremnej jazde s preradovanim v oblasti 6500 ot/min :twisted: a nie pri beznej jazde do 3000ot/min.Hold :kia: setrila na vyfukovom potrubi a spravila ho z tensieho materialu a zrejme aj priecky vo vnutri budu chabe ked tu tepelnu roztaznost az tak moc pocut.Na Honde Prelude som sa nadobro zbavil tychto zvukov po vymene kompletneho vyfukoveho systemu od bloku motora az po zadny tlmic.proste vsetko sa menilo za poctivu nerez a hlavne to bolo poctivo vystuzene v tlmicoch(robene na mieru) no tam uz cena bola niekde inde ako klasicke tlmice zo zeleza
Obrázek cee´d_SW 1.6 GDI FIFA World Cup Edition
spd001 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Předchozí

Zpět na ceed SW