Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Zdravím všechny, jen malinkatej dotaz... Jak to vypadá s tím srazem u těch Kájových Varů? Vím,asi je čas,ale radši se ptám o chvilku dřív,nerad bych to nějak zmeškal.
Taky si myslím. I pokud to nepotřebuji kvůli plánu dovolených, tak čím více je znám termín dopředu, tím více lidí má šanci se zúčastnit. Prostě si pak do toho data neplánují nic jiného, pokud to jde... Takhle jsem např. přišel o předvánoční Prahu, prostě se pak trefila do jiné už naplánované akce, se kterou jsem už nic nemohl udělat...
Myslím si,že v tom květnu by to bylo ideální,jak jsou ty svátky v ten pátek... BUď 1.5. nebo toho 8.5. ? Co vy na to? I když ty Kájovy Vary jsou pro mne přes celou republiku,tak v celku nic nemám proti Jinak,kdo je tady odsuď z Brna či okolí?
Pepo, musím Tě pochválit, lépe bych to nevybral. Mates bude také spokojený. Teď už jen upřesnit lokalitu, aby si členové předpřípravného výboru mohli s předstihem objednat ubytování.