Ty letní Hankooky mi přišly dost hlučný už při testu auta, takže jsem při koupi radši připlatil za Michelinky. Příplatek mi sice přišel hodně vysoký, ale hlučnost se trochu snížila. Bohužel u Ceeda jsou oproti konkurenci dost špatně odhlučněný podběhy a do auta proniká hodně hluku od kol. Nevím, jak u nafťáku, ale u benzínu ano. Myslím, že je to škoda, protože jinak je auto hodně tichý a tohle to kazí. Možná by stálo za to nějak to dodatečně zkusit odhlučnit...
Co se týká zimáků ty 850 Continentaly jsou asi pořád nejlepší volba, pokud pominu cenu. První test, který se teď objevil i s novými Micheliny Alpine 5 vyhrál opět Continental, Michelin byl sice o píď lepší na sněhu, podobně byl na mokru, ale dost hodně zaostal na suchu, což mu snížilo výsledek... Myslel jsem si původně na ty Michelinky a z jednoho testu bych nedělal závěry, ale něco to naznačuje a ty 850 Continentaly už si vedou v testech nejlíp hodně dlouho. Budu muset také něco koupit, ale ještě váhám, zda jít do těch lepších, ale dražších, nebo radši ušetřím a zvolím nějaký dobrý střed...