tááátooooo cože??? mě chceš zabit???forrester píše:@bedo v pohode ,pojdeme s vami do kempu, no my teda vyrazime nejak okolo pol 7ej z HC

tááátooooo cože??? mě chceš zabit???forrester píše:@bedo v pohode ,pojdeme s vami do kempu, no my teda vyrazime nejak okolo pol 7ej z HC
g-m píše:obraciam sa na zapad slovenska... nechce sa mi citat predoslych 19 stran, ale zrejme by som sa rad objavil. najdu sa tu jedinci, ktori maju na plane vyrazit v sobotu, bude tahat niekolko ludi z okolia ba, tt, nr, hc, pn a pod?
chcel by som ist v sobotu - povodne som planoval s imrom, ale ten planuje odchod skoro rano, co mne zase az tak nevyhovuje.
ostatnych ucastnikov by som sa rad spytal, ci ma vyznam, aby som chodil do kempu v sobotu okolo obeda - budete vsetci na tej akcii alebo par jedincov zostane aj v kempe? ja totiz o tu akciu prilisny zaujem nemam, ale rad by som sa zoznamil s ostatnymi clenmi. len v sobotu vecer musim zase mazat naspat domov, tak ci vobec bude prilezitost, alebo mam radsej zostat sediet doma
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé