Osobně nevidím moc rozdíl v tom, jestli by stříkli celý nárazník nebo jen část. Když to udělají pořádně, tak by se snad loupat nemělo ani jedno? Když opraví jen lokálně místo, tak nevýhoda je spíš v tom, že to může mít malinko jiný odstín, oprava může být trochu vidět apod. Ale loupat by se to snad nemělo. Spíš bych si tipnul, že to neudělali pořádně...
Stříkal jsem si teď plastové zástěrky do barvy auta a dostal pár rad od fachmana z autolaků, kde jsem barvy kupoval a který se zabývá stříkáním aut profesionálně:
1) očistit a umýt
2) pořádně plast odmastit: nejlépe ho celý ponořit do odmašťovadla (technický benzín apod.) a hlavně ho tam pak delší dobu drhnout tou hrubou stranou, co bývá na houbičkách na nádobí
3) stříknout to základem na plast (bez toho se to může časem sloupat)
4) stříknout to barvou
5) stříknout na to lak. Ten by měl být určený přímo do stříkacích pistolí (byl dvousložkový: lak+tužidlo a míchá se to před stříkáním). Lak ve spreji mi vymluvil, kromě toho, že je dražší, tak hlavně má prý nějaké jiné složení a nevydrží žádné větší namáhání. Na zástěrky to není vůbec vhodné a ani na nějaká exponovaná místa karoserie. Prý tak max. v nouzi někam, kde to není ničím namáhané. (Takže jsem si i barvu nechal namíchat jen do kelímku místo do spreje, ušetřil tím taky pár Kč, a sehnal si pistoli na stříkání...

)