ZEDER pre cee´d JD

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

ZEDER pre cee´d JD

Příspěvekod spd001 » 04.05.2014 18:03

caute podla vyhladavaca som cital ze nieco sa riesilo ale medzi cee´d alebo SW som temu nenasiel.Mam otazku ci aj na tomto modeli sa to neda alebo da namontovat.moc som to neskumal ale mam pocit ze el. posilovac je v motorovej casti takze nevidim dovod preco by sa to nemalo dat namontovat.mate niekto skusenoti alebo ste sa pytali v zederi ci sa to da domontovat?osobne som to mal v OII pred FL ktora mala tiez el. posilovac a dalo sa to a keby som to nemal uz by som ju nemal(bol pokus o kradez--vytrhnuty zamok vrateny naspat zrejme po zisteni ze v aute je zeder)otec to mal vo VW polo 2008 tiez el. posilovac a v poho a teraz si to dal do OII po FL a tiez v pohode.
Obrázek cee´d_SW 1.6 GDI FIFA World Cup Edition
spd001 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: ZEDER pre cee´d JD

Příspěvekod MP1 » 04.05.2014 22:23

Ja som tam volal. Na nový Ceed zatiaľ nemontujú.
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod spd001 » 11.05.2014 19:40

skoda prevelika by som si dal hned lebo ked som to mal na predchadzajucom aute tak som lespie spaval :sleep:

a ten el.posilovac je hned pod volantom tak asi za to nemontuju ani zrejme nebudu
spd001 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Robo Skaman » 12.07.2014 09:03

Ja som tam tiež volal (pobočka Bratislava) kde mi pani vysvetlila že sa montuje Zeder aj do Cee´du, ale že Kia ako jediná značka áut má problém po namontovaní s geometriou, ktorú treba následne dať nastaviť, a firma Zeder to uhradí....Stojí to za pokus
Robo Skaman Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod spd001 » 12.07.2014 15:13

tak daj kontakt na tu pobocku v BA by som tam zavolal a popitam sa ako to je s tou geometriou a hlavne preco ju treba nadstavit, predpokladam ze musia demontovat el. posilovac a mozno aj celu tyc s volantom a tym sa jemne zmeni uhol volantu tak preto
spd001 Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod mv12 » 12.07.2014 15:30

Osobně by mi vadilo to pořád zamykat... Navíc podle mne auto stejně můžou naložit a je fuč. Asi takto mi kdysi ukradli služební oktávku se zamknutou řadící pákou... Proto jsem takové systémy zavrhl. Zeder ale vypadá zajímavěji, minimálně řeší další věci navíc oproti zamykání ŘP. Napsal jsem dotaz na českou pobočku, tak uvidím, co mi napíší.

Osobně jsem zatím zvolil řetězec zabezpečení :kia: (určitě se míň kradou... :-) ), pojistku vč. GAP první 3 roky, vypískovaná skla, což může trochu odradit...

Navíc budu objednávat a domontuji GPS/GSM zabezpeční/alarm. Mělo by to fugovat napůl jako tajný vypínač (bez zapnutí auto nenastartuje) a hlavně hlásit jakýkoli pohyb vozidla na mobil vč. polohy.. Samozřejmě to lze vyřadit, ale lepší něco než nic a je to tak za 1000 korun + práce, takže proč ne?

Zeder vypadá na první pohled dost zajímavě, ale odrazuje mne nutnost to pořád zamykat... Určitě bych do toho šel, kdyby mi normálně auto stálo přes noc venku, ale mám ho doma v garáži, takže spíš asi ne...
Obrázek
KIA Cee'd 1.6 GDI
FIFA World Cup Edition
mv12 Muž
KIA Family

15. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd II (2014)
118000 km @ 6.73 l/100km

Příspěvekod Robo Skaman » 12.07.2014 16:27

Robo Skaman Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod spd001 » 13.07.2014 09:50

@Robo Skaman myslel som ze ich je v BA viac preto som chcel kontakt na konkretne stredisko ale ked si volal na toto cislo tak cez tyzden tam cinknem a zistim ako to je s tou geometriou.vdaka a tych kontaktou je tam akosi malo napr. Nitra tam vobec neni alebo Galanta ci Trnava atd
@mv12 osobne to aj mne vadilo no hlavne to ze sa to dalo zamknut iba v jednej polohe a obzvlast ked ta poloha nebola v presnom streda ked kolesa a volant vyrovnas ako to mal foter na VW Polo 2008.U mna na OII pred FL to bolo uz lepsie presne v strede tak sa mi nestavalo ze by som netrafil polohu na prvy krat a navyse to bolo ulahcene tym ze to trochu "plavalo" ten mechanizmus do stran(1-1,5cm) ale to bolo konstrukcne tak vyriesene nejednalo sa o zavadu.som to chcel reklamovat ked som zistil ze foter to ma v novej OII po FL napevno a "neplava" to do stan ale uistili ma ze OII pred FL to ma tak vyriesene.Co mi este viac vadilo ze ked si zabudol odomknut Zeder tak na OII po FL som vedel nastartovat ale na mojej OII pred FL som nevedel nastartovat a nemal som vacsie nervy ked som sadol do fotrovej po FL nastartoval a volant zamknuty.Iste je ze som si zvykol na to zamykanie(casom ked sa kluc zabehol/obrusil to islo hladko)a casom mi to uz vobec nevadilo a u OII som lepsie zariadenie na odstrasenie zlodejov nenasiel.je pravda ze ti ho mozu ukradnut nalozenim na odtahovku ale tam je to percento mizive proti tym co kradnu auta klasickym sposobom.GSM alarm je urcite lepsie ako nic a navyse za tu cenu, no ber na vedomie ze dnes ma rusicku 99% zlodejov.Ak porovnam zamykanie paky proti volantu tak napriek horsiemu komfortu by asi vyhral Zeder aj ked na druhej strane :kia: cee´d sa "nekradne" a zrejme by stacil aj Construct/Defend Lock
spd001 Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod mv12 » 13.07.2014 12:00

Tady je odpověď z české pobočky (ptal jsem se na montáž do KIA Ceed 1.6 GDI r.v. 2014):

Děkuji za zájem o Zederlock.

Ano, naše zařízení lze namontovat do Kia Ceed 1.6 GDI, už jsme několik Kia nainstalovali v poslední době. Co se týká záruky, všechno Vám zůstává stejně a my přebíráme zodpovědnost (záruku) za sloup řízení.

Momentálně máme 15% slevu a cena je 6800 kč včetně montáže a DPH. Tato akce je platná pouze pro pobočku v Praze.
Obrázek
KIA Cee'd 1.6 GDI
FIFA World Cup Edition
mv12 Muž
KIA Family

15. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd II (2014)
118000 km @ 6.73 l/100km

Příspěvekod spd001 » 13.07.2014 12:38

a nepytal si sa na to ci sa jedna aj o elektronicke zabezpecenie alebo iba o mechanicke a ci preberaju zaruku na 7 rokov aj za zasah do elektroinstalacie v pripade toho elektronickeho zabezpecenia ale cena je super a pri tejto cene by som ani nerozmyslal ci Zeder alebo Construckt/Defend po prepocte to vychadza 250€ :thu:
spd001 Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod mv12 » 13.07.2014 21:19

To bych musel zjistit, já o tom zatím moc neuvažuju, poslal jsem dotaz jen na základě toho tvého příspěvku :) Ta sleva je dle jejich webu jen do konce měsíce..
Obrázek
KIA Cee'd 1.6 GDI
FIFA World Cup Edition
mv12 Muž
KIA Family

Kia cee'd II (2014)
118000 km @ 6.73 l/100km

ZEDER

Příspěvekod dolgit » 18.07.2015 14:12

Tak v kii mi povedali a v mnohychch servisoch kde montuju zeder na kiu ceed sa neda namontovat.Tak hlasim mam ho namontovany.
Naposledy upravil Beda dne 18.07.2015 14:12, celkově upraveno 1
Důvod: Tema slouceno s existujicim.
dolgit Neuvedeno
Uživatel fóra

Zpět na ceed SW