Nazdar!
Je tu niekto co odborne popíše postup vymeny palivoveho filtra na:
KIA Carens 2.0 CDRi 82kW r.2005
Hlavne chcem vediet ako sa takato sustava odvzdusnuje a ako postupovat
aby som nenarobil chybove kody v riadiacej jednotke.
Pripadne ak uz nieco take bolo publikovane prosim nechat link.
Vopred dakujem:

. Tak jsem se také pustil do výměny palivového filtru u mojí carensky 2.0crdi r.v 2005 .Naposled mi ho měnili i s olejovým v servisu před 3roky když jsem si auto pořídil. Olejový už jsem měnil (popsal jsem tu už i postup).Tentokráte jsem měnil oba.Postup v předešlém příspěvku jsem tak nějak dodržel až na to že jsem do filtru nedal ani naftu a ani neodvzdušňoval.Vše jsem hned utáhl. Snad jen ještě pod ten filtr stačí dát nějaký hadr a pak to jenom utřít skoro nic mi nevyteklo bokem.Pak jsem nasadil olejový dolil olej. Asi tak třikřát jem zapnul klíček do první polohy aby se natáhla nafta a pak nastartoval,okamžitě motor naskočil a předl jako kotě.
 . Tak jsem se také pustil do výměny palivového filtru u mojí carensky 2.0crdi r.v 2005 .Naposled mi ho měnili i s olejovým v servisu před 3roky když jsem si auto pořídil. Olejový už jsem měnil (popsal jsem tu už i postup).Tentokráte jsem měnil oba.Postup v předešlém příspěvku jsem tak nějak dodržel až na to že jsem do filtru nedal ani naftu a ani neodvzdušňoval.Vše jsem hned utáhl. Snad jen ještě pod ten filtr stačí dát nějaký hadr a pak to jenom utřít skoro nic mi nevyteklo bokem.Pak jsem nasadil olejový dolil olej. Asi tak třikřát jem zapnul klíček do první polohy aby se natáhla nafta a pak nastartoval,okamžitě motor naskočil a předl jako kotě.  . Tak že už bych v tom nehledal příště nějaký problem.Přeju Všem hodně bezstarostných kilometrů na dovolené a pěkné počasí. Ahoj čerťák
 . Tak že už bych v tom nehledal příště nějaký problem.Přeju Všem hodně bezstarostných kilometrů na dovolené a pěkné počasí. Ahoj čerťák