K té vzpěře, nechci tu co tam mám teď. To si myslím že nic neřeší, bude stejně líná jak současná, ale pokud je rozdíl v talku mezi původním dílem: 817701H010 a novým: 817701H010FFF, tak by to snad k něčemu bylo.
Tony píše:Po 2 letech jo? hmmmm nevím no. Já měl za to že long life je primárně delší interval v kilometrech. Osobně nevím... Stojím venku takže v zimě starty při -10 - -20 C, v létě pak na rozpáleném slunci +30 - +40 C, pak rychlá jízda po dálnici + můj náběh km (cca 20t/rok). Já bych to neriskoval.
Ale je fakt, že moja měla ve fabce olej několik let a jezdí to (sice přískoky a je to tupé jak tele...) a gumy 11 let staré
Pulytr píše:Obvolal jsem tři servisy na první prohlídku po prvním roce na výměnu oleje a v jednom mi bylo řečeno, že až po dvou letech, nebo po 30.tisících, podle toho, co nastane dřív. V druhém servisu mi zase řekli, že po roce nebo 30 tisících. V tom mém servisu zase pro změnu kolegovi řekli, že po roce a když jsem tam volal já, tak po dvou. Jediný rozdíl je v tom že já mám 777 a exclusive, takže výměna grátis. Tohle chování se mi moc nelíbí. Máte někdo podobné zkušenosti, nebo kde je pravda ?
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], plasta