Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Globtrotero píše:jak tak koukám, tak jak je časově dlouhá tahle diskuse, tak to Kia doposud neřeší. Včera jsem myslel, že se z toho zas(x)anýho zadního skla zjajcnu ...
Vyresila vsiml sis toho sterace a ostrikovace zadniho okna?
Zdravím, tak jsem si pořídil couvací kameru na SW.Je zajímavé , že i když je zadní okno takřka neprůhledné díky špíně, kamera funguje a obraz je dobrý.Kameru mám umístěnou místo levé svítilny reg.značky.Je to bezpečnější když se couvá, vidím i malé děcko za autem,doporučuji. Honza
Od spineni zadniho okna ti to nepomuze, jde to od silnice a hadam todle moc proudeni vzduchu nezmeni, proste hatch a kombi bude mit vzdy zapraseny zadek Jestli mi neveris, tak se jukni sem viewtopic.php?f=7&t=1092 , mel jsem spoiler na kratkem cee'du
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Bedo, keď pozerám tie Tvoje fotky v tom odkaze, tak by Ti nepomohlo, ani keby si mal toho ceeda ospojlerovaného kolom dokola a aj odspodu a zvrchu. Ešte dobre, že vymysleli stierače, aspoň si mal kúsok "čistého " miesta na ceede
je fakt, že ten zadný vzdušný vír zdvíha z cesty všetok bordel a hádže to na zadné okno. Ale možno ten spojler len zmierni zašpinenie, ale určite neodstráni. Ale zase vyzerá pekne a prečo si ho tam nedať, keď má človek zvyšné love
Kia Sportage III (2011) 1,7 CRDi - kúpené 01.03.2011. Predané 09.12.2016 Octavia III 1,6 TDI (11/2016) biela - kúpené 09.12.2016
Bedo,tak to je neco,to se mi v zivote nepovedlo,mozna ze spis bych to nevydrzel a umyl bych ho. Ja myslim ze to neni problem jen ceedu,bracha ma fiat stilo a ma ten samy problem.Proste nevyhoda patych dveri.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Aby se přestalo špinit zadní okno, musela by být pod zadním oknem odtrhová hrana minimálně 15cm dlouhá. Nad oknem je k ničemu. Kdysi se něco takového vyrábělo na Favorita a Felicii. Ta posune víření vzduchu za auto a na okně se špína a voda vlivem rychlosti neudrží. Něco na tento způsob, ale lépe vypracované
spoiler.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Přeposílám obsah mailu, ptal jsem se na zadní spoiler na SW. pokud má někdo záejm přepošlu kontak, aby to nebyla reklamokomerce už ted Z
Offtopic :
děkujeme za Váš zájem. Prozatím v nabídce spoiler pro Ceed combi nemáme, avšak každopádně bychom jej rádi měli. Nevím, odkud jste, ale pokud by to bylo z okolí Frýdku-Místku a byl byste ochoten k nám dojet, dle Vašeho vozu vytvoříme model a následně spoiler dostanete gratis. Pokud tato možnost není, Váš mail si ukládám, až spoiler bude k dispozici, zajisté Vás budu kontaktovat.
Jo, s koupí Cee'da SW jsem se vrátil o několik let zpátky. Na Felicii krátké, jak zapršelo, tak zadní okno okamžitě neprůhledné. Pak jsem měl Fiata Bravu, taky Hatchback, ale okno za jízdy i při dešti čisté a suché. Zajímavé. Přitom právě Feliciia měla něco jako náznak spojleru pod oknem. U Cee'da jsem uvažoval o spojleru, ale ten horní to tedy asi nevyřeší. No nic, ještě, že je tam stěrač.
Škoda Felicia 1.9D -> Fiat Brava 1.9TD 75 -> Kia Cee'd SW 1.6 CVVT Sport 2011
Na toto je jednoduché a lacné riešenie: Tekuté stierače, dávajú sa síce na predne okno, ale ja som si ich dal len na bočné a zadné... mne to pomohlo k spokojnosti a cena bola cca 7eur - turtle wax a mne ta flaštička vydrží asi 7rokov Pekný deň