Koukam, ze vetsina vyrazi uz driv, no ne kazdej ma uvedomeleho sefa aby dal na patek volno Doufam, ze se tam budete do soboty chovat slusne a budete si hrat jen s mobilama
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
To my dorazime az v sobotu a to jeste az rovnou na obed.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Tak já bohužel dorazím až ve čtvrtek během dne... Chtěl jsem už ve středu, ale musím nahrazovat tento pátek a ve středu jsem tudíž v práci až do 17.00...Takže asi tak...ale v pátek dopoledne doufám vyrazíme někam ven - nejlépe do toho Polska...
Hmmm, já to vidím tak, že pokud se mi ve středu a ve čtvrtek podaří úspěšně splnit všechny mobilní úkoly, tak si večer udělám béééééne a v pátek si budu léčit kocovinu. Večer budou pro nováčky Jeleni, tak musím být fit.
Teď vážně, vojenské pevnosti vypadají zajímavě Jendo, moje nabídka na víkend se Sportage stále platí, tak doufám, že mě povozíš. Ale na tržistě opravdu nemusím.
Pepo , jak to říkal pan Komárek: a Doufám, že se polepšíš. Neboj, dokumentace bude, znáš Štefana. Už mám sbaleno, snídaně a ranní káva za mnou, tak jdu pro Koukal jsem do mapy, nakonec to asi vezmu také přes Prahu. Je to sice dál, ale užiju si naše krásné D3+D1+D11
Teda kde to lidi zijete, tady je sice pod mrakem ale ani kapka a prijemne teplo. Idealni pocasi na cestovani. Tak hlavne chlapci opatrne a vytvorte tam pro nas ostatni zazemi a trochu ty kuchare a cisniky pohonte at jsou v sobotu ve forme
Sbormistr píše:... Teď vážně, vojenské pevnosti vypadají zajímavě ...
V roce 1986 jsem byl na táboře přímo v rozhledně Dobrošov http://www.mapy.cz/#!t=s&x=16.191660&y= ... _1893529_1 ... takže jsme samozřejmě prolezli i všechny okolní pevnosti a bunkry Ty pevnosti stojí za prohlídku a když je člověk obejde všechny, tak je to i příjemná procházka
P.S.: Jinak v Praze
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 25.555 km ... Kanec klubu