Vytacanie hovoru cez zabudovane BT autoradio

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Vytacanie hovoru cez zabudovane BT autoradio

Příspěvekod dofo » 27.02.2014 15:12

Zdravim
Chcem sa opytat na skusenosti s vytacanim hovorov cez zabudovane orifginal BT autoradio. Mam ceed po FL, 2012. Mobil sa mi sparuje v pohode aj prijmem hovory. Ale ked chcem vytocit cislo z mobilu, neprepne mi ho priamo do radia. Az ked mi to niekto zdvihne. Vedeli by ste mi niekto poradit, ake mate skusenosti s vytacanim ? Telefon mam nexus 4.
Dakujem
KIA ceed 1.4, rv. 2012
dofo Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Vytacanie hovoru cez zabudovane BT autoradio

Příspěvekod dong » 27.02.2014 16:58

Me to funguje tak, ze si na displeji radia najdu dotycneho, co chci vytocit a potvrdim, pak to hned vytaci (ton slyset v reproduktoru auta).
Vytaceni pres displej telefonu sem snad jeste nezkousel, takze nemuzu slouzit...stejne se za jizdy drzet nesmi :-)
dong Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2012)
83415 km @ 6.09 l/100km

Příspěvekod dofo » 28.02.2014 09:03

Problem je v tom, ze kontakty sa mi cez radio nedaju zobrazit :( Nesynchronizuje sa mi radio s telefonnym zoznamom.
KIA ceed 1.4, rv. 2012
dofo Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod ohen10 » 28.02.2014 12:09

ceed I to ma ine. Aj FL. Ked niekto vola, zobrazuje len cislo. Ja to robim tak, ze najprv to cislo vytocim na telefone a hned polozim... telefon je samozrejme sparovany s radiom. potom stlacim volanie na volante a uz zvuk ide hned do audio sustavy. potom normalne polozim na volante. je to taky maly workaround 8-) ale hned je zvuk v reprakoch, aj zvonenie
este dodam, ze tlacitko dvihnutia hovoru/volania na volante ti vola posledne volane cislo.
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod dofo » 04.03.2014 09:47

No tak to robim aj ja, len som chcel vediet, ci je na to nejaka ina vychytavka ;)
Ale dakujem aj tak.
KIA ceed 1.4, rv. 2012
dofo Muž
Nováček

Příspěvekod PatressPO » 05.05.2014 23:09

NAzdar chlapi... ked uz rozoberate to telefonovanie v aute chcem sa opytat ako to celkovo funguje?? Mam totiz ceddu fl 2009 a este som netelefonoval tak.. Treba sparovat tel s autom a tak sa da hned volat alebo tam nieco este treba?? Najak som sa s tym este nezaoberal a v manuale je to popisane tak ako z rychlika...
Vdaka za odp..
:kia: C’eed Facelift 2010, EX, Black Pearl, Full výbava + koža, 1.6 CRDi 123tis. km, 17" Alu Dezent RI Dark + 225/45 Pirelli P7 Cinturato
5.5 - 6l / 100km
PatressPO Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
130000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod dong » 06.05.2014 07:04

Ano sparujes a hned se da volat...jeste si muzes nechat stahnout tel. seznam do radia (chvilku to trva a dela to pokazde znovu) a pak se da listovat v seznamu na displeji radia.
dong Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2012)
83415 km @ 6.09 l/100km

Příspěvekod PatressPO » 06.05.2014 12:59

Vdaka za rychlu odp.. To som potreboval pocut.. :)
Ked budem mat chvilku casu tak sa s tym pohrajem :)
:kia: C’eed Facelift 2010, EX, Black Pearl, Full výbava + koža, 1.6 CRDi 123tis. km, 17" Alu Dezent RI Dark + 225/45 Pirelli P7 Cinturato
5.5 - 6l / 100km
PatressPO Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
130000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod ohen10 » 06.05.2014 14:56

dong píše:Ano sparujes a hned se da volat...jeste si muzes nechat stahnout tel. seznam do radia (chvilku to trva a dela to pokazde znovu) a pak se da listovat v seznamu na displeji radia.

Ceed FL si nenatiahne zoznam. zobrazuje len cisla.
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod PatressPO » 06.05.2014 17:44

A ako sa to sparuje??
Uz som sa s tym hral ale nejako mi nechcelo nic hladat.. najprv tam pyta odomna nejaky pin.. a tak ked ho zadam stlacim oka a mi napise discoverable a nic nerobi... skusal som vsetko ale nejak to neslo... o zoznamy mi ani tak nejde ..len niekedy nemozete mat v ruke aj tel aj volant tak je lepsie sa rozpravat cez BT.. :)
Ak by niekto mal cas hodte mi sem postup ako na to sparovat prip ako to potom aj vyuzivat :) Vopred velka vdaka..
5.5 - 6l / 100km
PatressPO Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
130000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod dong » 07.05.2014 07:17

V ceedu dve to funguje tak:
Na radiu stisknu "phone" a kdyz neni nic pripojeno, tak nabidne v menu parovani (pair).
V telefonu zapnu bluetooth a dam vyhledat zarizeni, zvolim kia a zadam pin (ted z hlavy nevim jestli 1234 nebo 0000) a je spojeno.
Jeste v tel. povolim stahovani dat (na to se zepta), kvuli seznamu v radiu.
Takhle mi to bez problemu fungovalo s xperii mini pro, nokii C5-00 i s LG G2.
Ale jestli je v prvni :kia: jiny system, tak to asi bude lehce jinak.
dong Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW II (2012)
83415 km @ 6.09 l/100km

Příspěvekod PatressPO » 07.05.2014 11:14

Urcite skusim.. uz som studoval aj manual tak dufam ze to nejak spojazdnim :)
Vdaka za strucny navod.. :thu:
5.5 - 6l / 100km
PatressPO Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
130000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod syberius » 07.05.2014 11:31

Kód je 0000

Ó děs ráno z Huhlavej
Kia cee'd II sw 1.6 GDI exclusive
syberius Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW II (2013)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod ohen10 » 07.05.2014 21:34

neber to ako urazku, nechcem ta urazit. ale sam pises, ze po zadani PINu na radiu ti vypise discoverable. vies co to znamena? cize potom jednoducho zapni na telefone modreho zuba a daj vyhladavat. najde ti tvoje radio, kde zadas PIN, ktory si nastavil... a by ma zaujimalo co myslis tym, ze si skusal vsetko...
Kazdopadne drzim palce a nech to sparujes konecne :thu:
PatressPO píše:A ako sa to sparuje??
Uz som sa s tym hral ale nejako mi nechcelo nic hladat.. najprv tam pyta odomna nejaky pin.. a tak ked ho zadam stlacim oka a mi napise discoverable a nic nerobi... skusal som vsetko ale nejak to neslo... o zoznamy mi ani tak nejde ..len niekedy nemozete mat v ruke aj tel aj volant tak je lepsie sa rozpravat cez BT.. :)
Ak by niekto mal cas hodte mi sem postup ako na to sparovat prip ako to potom aj vyuzivat :) Vopred velka vdaka..
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod PatressPO » 09.05.2014 09:52

Ano viem ohen.. ale pisem to preto lebo kedze mi to pise ze (vy)hlada(va) ale na telefone mi nic nenachadza ziadne kia BT ako sa to uvadza v manuale tak mi je to divne..Preto som sa to pytal ci neico robim zle.. :)

Takze chlapi vec vyriesena...kazdopadne sa mi to uz podarilo vsetko som sparovala vsetko masti ako ma.. Tesim sa ako maly :D :D
Dokonca som to mal moznost aj hned vyskusat a vsetko hralo ako ma.. Velmi dobra vec.. :P
Avsak trosku s ami nepaci ze po kazdom zapnuti a vypnuti auta to treba sparovavat.. Mam android a tam stale musim najprv dat zapnut BT zapnut viditelnost a tak sparovat.. Skoda ze to nie je vymyslene trosku inac lebo pokial nie som viditelny na tel tak ma radio nenajde.. Ale to vsetko ta technika.. :D
Kazdopadne som aj tak spokojny lebo uz nebudu pokuty a tiez nemusim drzat 2 veci anraz (volant a mobil )

Vdaka za vsetky postrehy..
5.5 - 6l / 100km
PatressPO Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
130000 km @ 5.5 l/100km

Další

Zpět na ceed