Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
cena sa asi moc menit nebude myslim, co ma zaujalo z toho Majklovho matrosu: - novy 2,0 GDI je iba s manualnou ale 6st prevodovkou ??? AT nic ?? !!! - supervision budiky (dufam ze to pojde prehodit aj na predFL ) - makcene vrchne hrany dveri (to mi teraz chyba) a tiez zaujimava informacia o nano vrstv na dielcoch palubovky a dvoch variantach zadnych svetiel ...
Nie je ten FL žiaden zázrak, mna upútali len tie nové budíky a hlavne izolácia predného skla proti hluku od svišťania vzduchu. To som si na mojej sportage pri 130 km/hod všimol a pri protivetre to naozaj vadí.
no kazdopadne rozsah zmien je minimalny skor by som to nazval vylepsenia nez FL .. otazkou je ci to celne sklo bude aj z tvrdsieho materialu lebo to v sucasnim modely mam komplet doskriabane po prvom pouzity skrabky na lad ....
To preto lebo kupujes skrabky v Sheratone vykladane diamantmi Uz si to nejako poriesil? Ja by som pockal na nove skla a potom riesil cez poistovnu.. Asi.
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
jasne .. s diamantami uhm ... nie este som to neriesil este to isto v zime dostane par dalsich skrabancov.. vidim to asi radsej na to novogeneracne sklo ) pockam si
Dnes jsem byl v KIA servisu a při té příležitosti jsem se zeptal, jak to vypadá s FL Sportageí. Prý bude na konci března možno objednat a cena by měla být o cca 20000,-Kč vyšší... Ale zatím jen jejich odhad...