Svieti mi kontrolka EPS

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Svieti mi kontrolka EPS

Příspěvekod Barber » 28.12.2013 14:00

Pekny den,

dnes som pocas jazdy po meste zazil mierny sok. Z nicoho nic mi neslo tocit volantom v premavke v strede hlavneho mesta. Zacala mi svietit kontrolka EPS. Vypol som motor a nasledne nastartoval a kontrolka zhasla, isiel som dalej a o par minut sa mi to stalo znova. V knizke len pisu ze navstivte servis, lenze je vikend oni nerobia a ja musim jazdit.

Co by to mohlo byt? Kolko moze stat oprava? Co sa stane ak budem jazdit dalej???

Dakujem krasne za pomoc
Barber Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Svieti mi kontrolka EPS

Příspěvekod Katikakus » 28.12.2013 17:56

EPS je kontrolka posilovace rizeni, proto ti neslo tocit volantem. O jakou konkretni poruchu jde, zjisti v servisu a od toho se budou odvijet i naklady na opravu. Jezdit bys s tim urcite nemel - ono jezdit s autem, ktere nejde ridit neni uplne rozumny napad.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Zpět na ceed