dakarmakar píše:http://cz.youtube.com/watch?v=e6dFecsPVVk
Nějak mi ušla logika umístění tohoto odkazu v tomto tématu.

dakarmakar píše:http://cz.youtube.com/watch?v=e6dFecsPVVk
dakarmakar píše:nevadí. ostatní snad pochopili. jako že si vyhodil peníze
Přejdi na stranku 1 teto tematiky, je tam stav k 15.1.2009Čambrla píše:dakarmakar píše:nevadí. ostatní snad pochopili. jako že si vyhodil peníze
No, asi nemám ty správné informace, třeba mi něco přiblížíš v SZ.
Dík. Kouknul jsem. Jen by mě ale docela zajímalo, kolik z nás přispělo. Ne, že bych kvůli tomu nemohl spát, ale jen tak, ze zájmu o klubové záležitosti.Stefi píše:Přejdi na stranku 1 teto tematiky, je tam stav k 15.1.2009Čambrla píše:dakarmakar píše:nevadí. ostatní snad pochopili. jako že si vyhodil peníze
No, asi nemám ty správné informace, třeba mi něco přiblížíš v SZ.
Beda píše:@Čambrla
Aktualni pocet sponzoru je neco kolem 6 lidi, nejsem si jist, zda je to presne cislo, musel bych se podivat do DB kolik lidi ma tento status + overit primo jednotlive prevody dle historie v bance.
Beda píše:@Čambrla
Aktualni pocet sponzoru je neco kolem 6 lidi, nejsem si jist, zda je to presne cislo, musel bych se podivat do DB kolik lidi ma tento status + overit primo jednotlive prevody dle historie v bance.
@dakarmakar
je to tvoje svobodna vule zda prispejes na spolecny ucet ci ne, ne opravdu to neni charitativni sbirka na opravu meho vozu, za 1. nemam Rio a za 2. mam uzavrenou havarijni pojistkumozna si rikas, ze posilt penize na ucet, ktery je spravovan nejakou neznamou osobou je nesmysl, protoze nevis, kdo ta osoba je ... ono to tak neni, staci se podivat kdo vlastni domenu kia-club.org a dozvis se o mne to podstatne, mimo to jsou tu urciti cleni, kteri maji pristup do ruznych databazi, kde jim bude stacit treba SPZ meho vozidla a druhy den muzou klepat na me dvere
neveris-li mi ty, tak treba se to zmeni, az dorazis na nejaky nas sraz a osobne se pozname
mě!!!!!!!!!!!!!!!Beda píše:...... Zapomnel-li jsem nekomu z nich zmenit status, tak se ozvete....;)
Zpět na Klubová sekce / Club section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé