špatny tah motoru

Motor, spojka, převodovka a vše kolem.

špatny tah motoru

Příspěvekod paulo1 » 01.04.2010 20:56

vsechny zdravim potreboval bych prosim poradit vklidecku jedu a prestahne mi to jed jak kdybi mi dochazel benzin a najednou strati tah a jede to asi tak jenom 30 kmh daval jsem to do servisu kia v orlove a rekli mi ze je to v poradku a po par dnu mi to udelalo znova tak jsem to tam zas odvezl a rekli ze jsem mel priskrcene klapky ale porad mi to dela tyden vporadku apotom zase a nikdo nevi co tomu je a jo to horsi puzete mi nekdo poradit mam to i na plyn aten mi uz nejde 3 MESICE A zadny servis mi to nevezme kvuli plynu prosim radu moc dekuji
paulo1 Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: špatny tah motoru

Příspěvekod Tony » 02.04.2010 08:42

proč by ti to nebrali kvůli plynu? kde to máš dodělávané? a možná to dělá ten plyn jestli to je udělané nějak špatně
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod lebka75 » 02.04.2010 10:57

mám také LPG a jediný problém s tím měli v RA, jinak to servisům nevadí, zajeď si tam, kde ti ten plyn dělali, ať na to mrknou, ale pakliže ti to dělá i když jezdíš už poměrně dlouho jen na benzín, tak bych to neházel hned na plyn. Kolik máš najeto a jaké svíčky, nedával si při změně na plyn nějaké jiné ?
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod paulo1 » 02.04.2010 15:40

Diky za odpovedi plyn mi prestal fungovat uz davno a ten co to tam delal mi rikal ze to neni plynem, ze si mam nechat prvni opravit benzinovou stranku a jak jsem mel auticko vservise ,tak mi menily svicky a a najeto mam 85 atd. a jeste mi tam menili nejaky vap cenzor vubec nevim co to je ale patri to k benzinu ,plyn byl ok a je super jenom benzin a kdyz to v servisu napichly na pc tak jim to nic nerekne . jak jsem to koupil tak uz to bylo na LPG.
paulo1 Muž
Nováček

Příspěvekod amater71 » 28.01.2011 01:33

ja plyn nemám a stalo sa mi to zatial len raz , vôbec netuším čo tomu bolo , ostal som stáť , počkal asi 5 minút a skúsil pokračovať v jazde - odvtedy mi to už nespravilo a ja som už najazdil 50 000 km
amater71 Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod vegas » 28.01.2011 18:47

Špatná cívka zapalování-proměřit. Nebo špatný kontakt, kostra.
Určitě bych vyměnil palivový filtr.

Ten servis kam jezdíš pošli někam. Napíchnout auto na diagnostiku umí každý. Zkus někoho koho auta baví, dělá servis-ten k tomu bude mít jiný přístup a trochu si s tou příčinou pohraje.
vegas Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
25000 km @ 6.8 l/100km

Zpět na Motory / Pohonné ústrojí