Musím vyzkoušet všechny funkce fóra a tak jsem udělal toto jednoduché hlasování
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak jsem taky pridal jednu odpoved 7%. Vzdy je co zlepsovat a proto jsem zvolil tuto moznost. Musim ale na druhou stranu priznat, ze se mi to tu moc libi. Ponekud tapam a hledam ale to je o zvyk. Takze hodne zdaru pri presunu dat a dalsim vylepsovani fora.
Zdravím, jelikož jsem , jak již Beda poznal "počítačový Blb", tak si zde připadám jako neplavec uprostřed Tichého oceáne bez záchranných prostředků (to bych kecal, Beda je vždy moje spása!!!). Musel jsem proto dát hlas do předposlední kolonky. Ale je to neobjektivní, protože z pohledu jedinců počítačově nadaných, kterých je tu drtivá většina, tak ti se zde na novém fóru pohybují jako kapr ve vodě. Jen doufám, že se časem dostanu snad na stejnou úroveň jako ve starém fóru, byl bych nadmíru spokojen. Kosťa
Pekne hosi. Mate to uplne nekde jinde nez hyundaiclub. Taky bych si takove pral Jak mam udelat, abych mel avatary na leve strane? EDIT:Ja se sekl, mel jsem na mysli, aby ty avatary byly vlevo! Vim, jak se tam davaj, to je jasny, ale jak je dat na levou stranu jako na jinych forech?
Naposledy upravil Laufas dne 04.08.2009 13:39, celkově upraveno 1
Myslím si, že je to zmena oproti starému fóru. A dosť podstatná. Ako každý nový člen na novom fóre, aj ja sa tu pomaly orientujem. Bude to prehľadnejšie a rýchlejšie si tu najde človek čo potrebuje ... Takže zmena k lepšiemu ...
Kia Cee´d 1,4 CVVT LX 4/2009 Najazdené: 111.111 km
Podla mna je to lepsie a hlavne sa to ovela rychlejsie nacitava. V kazdom pripade nemam moc v laske tuto default farebnu schemu. Tuto verziu phpBB pred casom nasadili aj v Altap-e (Altap Salamander), nastastie sa nam podarilo ukecat Altap na inu farebnu schemu. Momentalne som s nou spokojny. (len teraz neviem ako sa vola) EDIT: Zbadal som, ze Beda nahodil niekolko farebnych schem a aj som nahodil druhu. Stale vsam ma trosku problem rozpoznavat sekcie s novymi prispevkami. (behat s mysou nad polozkami, kde mi ukaze "Nove prispevky" je dost otravne. Ikony maju maly farebny kontrast)
@SelfMan jakmile bude po odladeni chyb na foru a migraci dat, tak si muzu hrat s doladenim vzhledu
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)