phracek píše:Ja uvazuji u koupi navigace pres ebay.com ci ebay.co.uk.
Muzete nejakou doporucit?
P.S. Ucet zalozeny na ebay mam, mam take ucet na PayPal,
jak se poslou penize na PayPal, abych mohl zbozi zaplatit.
Diky za rady i kdyz to sem neplati
trochu neskoro odpovedam, ale ak si to este nezistik, tak:
Kupis tovar, vsetko potvrdis. Potom ta hodi na stranku paypal kde len das meno a heslo a potom vsetko potvrdis.
Ja PayPal pouzivam uz dlho a aj na eBay. Som s tym dost spokojny.
Co sa tyka GPS, tak minuly rok som siel do chorvatska s GPS co mam v mobile a pouzil som sygic. Grafika nic moc, chorvatske mapy slabe, ale navigovat naviguje. Ma celkom aktualne mapy, len niekde nie dost detailne. Jedine co mozem vytknut navigovaniu cez mobil je velkost displaya. Ja som mlady a mam dobre oci, ale postarsi ludia uz nic na display neuvidia. Ja mam Nexus One, ktory ma dost velky display a ked ukazalo napr. cedule s mestami, tak tam nic nebolo vidno pokial sa clovek trochu nenaklonil a nezadival lepsie. to pismo je ozaj malinke a pritom prave tieto cedule co zobrazi najskor na GPS a potom ich vidno v realy dost pomozu. Clovek sa pripravy na to co ho caka a uz aj vie kde presne potom odboci.
Tento rok pojdeme s GPS zabudovanym v aute(vid. moj podpis) a tam uz budu ine detaily. Zatial som bol spokojny ako presne ukazuje cesty, vratane poctu pruhov a smerov. Dokonca aj parkoviska pred obchodakmi ma velmi detailne porobene vratane jednosmerok.
Jedina nevyhoda je ak slnko zasvieti na ten display. Sportage to ma vraj dost blbo poriesene. Najviac to vsak budem potrebovat od BA, cez Madarsko az po Slovinsko a tam budem v noci, cize to by malo byt OK.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak