zulyk píše:nebude to nahodu imobilizer?:)
Tesik píše:zulyk píše:nebude to nahodu imobilizer?:)
nene imobilizér to nebude jelikož pokud je vadný čip v klíčku tak by nešlo ani nahodit startér.A on píše že že se jen otáčí-takže imobilizér ok.Hledat vadu někde jinde možná v hadicích na přívod paliva nebo sítko paliva-nebo také závada ve vstřikovací jednotce.Lépe poradit neumím.Čaooo
thunder píše:ahoj prave som riesil dneska na garancke tento problem ..ale so ceedom.tiez ma auto priznaky ako tvoje ale mne to robi i ked mam aj plnu nadrz alebo polovicnu...trosku som narobil vetri ze to chcem vidiet opravene,,lebo uz som nemohol dalej...auto furt neslo startovat hocide ma nechalo a to mam aj 21mesacnu dceru..tak si viete predstavit ake som mal nervy....![]()
![]()
prisiel som po auto a primacii technik povedal ze pocitac vyhodil chybu ze starter nekomunikuje poriadne s klucom...boli mi menene aj sviecky 4ks bo stare boli pomali obhorene...aspon co som teda videl...tak sa dohodlo prehratie soft klucov ci take daco splietal..tak dufam ze sa to poriesi bo som mu povedal ze ked nie tak nech cakaju navstevu zas.. tak som zvedavy..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé