prudsie zatocenie nevyrovna koleso

Trápí Vás něco na voze?

prudsie zatocenie nevyrovna koleso

Příspěvekod bhole1 » 18.01.2011 16:27

Dnes som si vsimol jednu nepeknu vec. Siel som na dlksej rovinke asi 80 a vsimol som si ze auto taha do strany myslel som ze je to normalne ale ked som zatocil do lava vyrovnalo sa to. Nedalo mi to a skusil som zasa prudko doprava a s5 a ono to zasa tahalo do prava. auto ma len 500km ale toto sa mi nelubi ma niekto nieaku skusenost zabehne sa to alebo to ist reklamovat?
bhole1 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2010)
2000 km @ 5.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: prudsie zatocenie nevyrovna koleso

Příspěvekod titanus » 18.01.2011 16:32

pri tych dierach na ceste sa nie je comu cudovat :| treba ist na geometriu do servisu

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod safi » 18.01.2011 18:39

Ak pôjdeš zase po dlhšej rovinke, skús pridať a potom ubrať plyn, či sa vtedy nezmení smer jazdy. Ak áno, ukazovalo by to na vôľu v náprave a to by bolo na servis. Na Toyote som tak mal vôľu vo zvislom čape a toto mi robilo.
KIA SOUL 1,6CRDI 94kW Obrázek
safi Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

Kia Soul (2009)
63600 km @ 6.05 l/100km

Příspěvekod rehmen » 19.01.2011 09:02

Pokud táhne vždy na stejnou stranu, tak bude chyba v geometrii nebo to co píše safi.

Pokud se nevyrovnává volant z obou stran,tak:
viewtopic.php?f=18&t=2431
viewtopic.php?p=52159#p52159
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod zulyk » 19.01.2011 10:33

bhole1 píše:Dnes som si vsimol jednu nepeknu vec. Siel som na dlksej rovinke asi 80 a vsimol som si ze auto taha do strany myslel som ze je to normalne ale ked som zatocil do lava vyrovnalo sa to. Nedalo mi to a skusil som zasa prudko doprava a s5 a ono to zasa tahalo do prava. auto ma len 500km ale toto sa mi nelubi ma niekto nieaku skusenost zabehne sa to alebo to ist reklamovat?

no kolega, ja mam rovnaky problem, len s tym rozdielom, ze mne auto mierne taha dolava. samo sa to pravdepodobne neurovna, cize ostava ti len servis ;) rovnako aj mne :)
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Příspěvekod bhole1 » 21.01.2011 18:21

No tak bol som v servise po vimene pneu na zimne okolo toho tahania najprv mi technik vravel ze to nie je mozne ze je to blbost ale nakonec to zobral na geometriu po pol hodke vysiel von s tym ze sorry ale to auto bolo uplne na sracky a ze sa to nestalo aby nove auto bolo na tom tak zle s geometriou takze tak
bhole1 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Rio II (2010)
2000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod zulyk » 21.01.2011 19:15

potom to tak vyzera, ze asik ani moje nebolo na geometrii, ked mi to taha dolava uz od nova, no nic, musim skocit do toho servisu, dik za info :thu:
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Příspěvekod bhole1 » 23.01.2011 22:06

ako na tvojom mieste by som to neodkladal . Razim jednu jedinu ve cpokial je to zaruka neriesim idem aj ked sa tvaria akoze co zasa chce ale od toho su tam. Mysim ze zaruka na geometriu je do 1000km inak nebolo by na skodu ak by niekto mal zoznam garancii na kiu ako ze do kedy sa da co reklamovat a na co je do kedy zaruka
bhole1 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Rio II (2010)
2000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod zulyk » 24.01.2011 07:46

no to vies, chystam sa chystam, ale stale to nejako nevychadza, neni velmi casu :(
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Zpět na Závady