| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

, ale já na magentisu mám nastříkané jenom základem zadní kufr a bez laku. A přední kapota je nastříkaná stejně taky tak. No a co se týče plastů, Tak bych řek že jsou docela háklivé na škrábance. A to si dávám neustále pozor abych si to nepoškodil.
 , ale já na magentisu mám nastříkané jenom základem zadní kufr a bez laku. A přední kapota je nastříkaná stejně taky tak. No a co se týče plastů, Tak bych řek že jsou docela háklivé na škrábance. A to si dávám neustále pozor abych si to nepoškodil. 

, ale mám celkově pocit že
 , ale mám celkově pocit že   má nějaký měkký lak. Stačí se na něj blbě podívat a je poškrábanej
 má nějaký měkký lak. Stačí se na něj blbě podívat a je poškrábanej  .
 .

bol som z toho celkom neštastný...
  bol som z toho celkom neštastný... 

+Stebel TM80 Magnum horn
+Stebel TM80 Magnum horn

Kvalita 7!!! Podotýkám mé auto bude mít 3 roky. Takže opravdu Kia je "KVALITA".
 Kvalita 7!!! Podotýkám mé auto bude mít 3 roky. Takže opravdu Kia je "KVALITA".  

Kiara píše:To máte ešte fajn , mám Kia Rio 2009 a včera keď konečne troška vykuklo slniečko tak som celý štastný vytiahol wapku a išiel ho poumývať, začal som od predku a asi po 5 minútach wapkovania ako som prechádzal predný nárazník tlak vody neakým mne nezisteným spôsobom odlupol lak asi 2x2 cmbol som z toho celkom neštastný...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé