Pc-romeo píše:Beda píše:Presne tak problem s zivotnosti ...
A od ceho mame dvouletou zarucni lhutu?
LEDKy na denni sviceni mam teprv asi pul roku, ale obecne jsem nadsenej. Koupil jsem je proto, ze mi pomerne casto praskaly zarovky v potkavackach, az mi i v servisu Kia poradili at tam dam diody... a hle - meli pravdu - pomohlo to...
Dal mam diody v osvetleni SPZ, ve dverich a na parkovackach. Jedine diodove zarovky se kteryma jsem mel problem byly nejake no-name od cinanu ze Sapy... Ted tam mam nejaky cesky vyrobek, samozrejme s plnou zarukou, a jsem nadsenej! Svitej mi vzdy (ve tme) po zamknuti auta na cestu a i kdyz jsou to "jen" parkovacky, svitej fakt pekne... (Normalne by mely svitit velky, potkavaci, svetla, ale ta sviti jen s klicky v zapalovani, coz jaksi pri odchodu a zmeceni auta nejde...)
pokud to není udělané tak, abych tu špatnou LEDku mohl kdykoliv vyměnit, tak to nemá žádný smysl. Mě by to teda nebavilo furt ty světla sundávat a reklamovat, jen kvůli tomu že tam jedna LEDka odešla. Sorry, ale tohle řešení mě ještě pořád nepřesvědčilo.

Já jsem tedy spokojený s tím co v Kie je, po nastartování se světla rosvítí po vypnutí motoru zhasnou. Jen v noci otočím ovladač světel ručně aby svítilo osvětlení přístrojů. Se žárovkami zatím žádný problém nemám a tak o ledkách neuvažuji.
 Já jsem tedy spokojený s tím co v Kie je, po nastartování se světla rosvítí po vypnutí motoru zhasnou. Jen v noci otočím ovladač světel ručně aby svítilo osvětlení přístrojů. Se žárovkami zatím žádný problém nemám a tak o ledkách neuvažuji. 

Všechno šlo, jak má, jen mi prostě nesvítily potkávačky.
  Všechno šlo, jak má, jen mi prostě nesvítily potkávačky.   Tak jsem nakonec musel jet na mlhovky a na dálkové, pokud proti mě nikdo nejel. Dnes ráno jsem se díval na pojistky - o.k., nakonec jsem vyndal paraboly a obě žárovky byly ruplé.
  Tak jsem nakonec musel jet na mlhovky a na dálkové, pokud proti mě nikdo nejel. Dnes ráno jsem se díval na pojistky - o.k., nakonec jsem vyndal paraboly a obě žárovky byly ruplé.   Tak jsem si tam vrátil ty původní, co tam byly při zakoupení vozu, takže stejně prdlajs uvidím.
 Tak jsem si tam vrátil ty původní, co tam byly při zakoupení vozu, takže stejně prdlajs uvidím.    Večer prakticky s autem nejezdím. Ve dne člověk nevidí, jestli mu to svítí či ne, a ani to nijak neřeší, když mu na budíku svítí, že potkávačky jsou zapnuté. Takže kdy mi odešly, nevím, v jakém intervalu po sobě taky ne. A pak, když je člověk na světla odkázaný, tak ty mrchy nesvítí. I když taky nejsem nadšence ledek, zkusím se zamyslet
  Večer prakticky s autem nejezdím. Ve dne člověk nevidí, jestli mu to svítí či ne, a ani to nijak neřeší, když mu na budíku svítí, že potkávačky jsou zapnuté. Takže kdy mi odešly, nevím, v jakém intervalu po sobě taky ne. A pak, když je člověk na světla odkázaný, tak ty mrchy nesvítí. I když taky nejsem nadšence ledek, zkusím se zamyslet   nad možnou eventualitou denního svícení, abych se už do takové situace nedostal, protože se mi to v podstatě stalo už podruhé (podruhé u služebního vozidla někdy před rokem).
  nad možnou eventualitou denního svícení, abych se už do takové situace nedostal, protože se mi to v podstatě stalo už podruhé (podruhé u služebního vozidla někdy před rokem).

Ale kdyz to plni svuj ucel, budiz, proti gustu zadny disputat, mne by treba nedelalo dobre svetlo v aute, kdyz je venku tma, asi bych nic nevidel.
 Ale kdyz to plni svuj ucel, budiz, proti gustu zadny disputat, mne by treba nedelalo dobre svetlo v aute, kdyz je venku tma, asi bych nic nevidel. 
   popravdě kolik z nás to pokaždé dělá .....mimochodem ty ostřikovače a stěrače nemusíš hlásit....to snad vídím ne?
 popravdě kolik z nás to pokaždé dělá .....mimochodem ty ostřikovače a stěrače nemusíš hlásit....to snad vídím ne?