Pneumatiky KUMHO

Tlumiče, odpružení, řízení, brzdy a vše kolem.

Re: Pneumatiky KUMHO

Příspěvekod zulyk » 21.09.2010 20:14

jj mam celkom dobre skusenosti, boli aj slabsie modely, ale prakticky od zaciatku odkedy som vodic jazdim da sa povedat vylucne iba na matadorkach a som tu :) brzda premavky rozhodne niesom :D
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod p.d.s » 21.09.2010 22:30

Zdravím, měl jsem na riu KUMHO POWER STAR 758 a vydržely mi 25 t.hlučný a dost tvrdý
p.d.s Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Kia cee'd SW (2009)
95000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod lebka75 » 24.09.2010 19:58

:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod BatoNR » 22.06.2011 13:42

Teraz na jar som, ked som menil zimne pneu za letne tak tie letne co boli na prednej naprave som dal dozadu a tie co boli na zadnej naprave som dal dopredu. Myslim si ze som ich dal presne tak ako boli. Teda lave na lavu stranu a prave na pravu stranu.

Otazka/Problem:
Pri urcitej ustalenej rychlosti (prakticky stale ked je rychlost ustalena, ked zrychlujem tak je ticho) mi hucia gumy. Pocujem to aj trochu vo vnutri, ale nijak vyrazne. Teraz nedavno mi ocino povedal, ze ked som okolo neho prechadzal, tak to "hucalo ako nakladak" Lenze ziadny nakladak nesiel. Bola tam uuuurcite iba moja Karkulka.

Mam este original pneu KUMHO. Teraz pred letnou sezonou boli pneu vyvazene, volantom mi netrasie, ani netaha do ziadnej strany. Proste vsetko je normalne, len to huci.

Co teraz?
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
BatoNR Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2008)
50000 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Mexican » 22.06.2011 14:12

BatoNR: je bezne ze u pneumatik ak sa zidu na istu hranicu (a nemusi to byt 1,6mm, moze napr byt 3mm) tak zacnu hucat - sposobuje to tvar behuna, typ gumy a podobne. Bohuzial s tym nic neurobis. Mne sa tiez zacinaju zdat oje Kleber Dynaxer viac hlucne posledny rok - maju uz ale isty vek (3 roky) a 60 000km za sebou
2021 Kia STonic 1.0T-GDi TOP a 2023 Hyundai Tucson HEV Style/Premium
http://pancuha.wordpress.com
Mexican Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (3)

Kia Stonic (2021)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod BatoNR » 22.06.2011 14:37

Moje Kumho maju tiez 3 roky. Mam ich od novoty a auto som kupoval 2008. Teraz mam najazdenych 55000km a teraz na tento rok som na letnych urobil cca 5000km. Nachval som dal zadne dopredu lebo tie boli menej zjazdene ako druhy par.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
BatoNR Muž
Uživatel fóra

Kia Rio II (2008)
50000 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod akstra » 22.06.2011 15:58

Moja skúsenosť z Octávie je, že pneumatiky po výmene sa vždy rozhučali. Príčinou bolo to, že na každej pneumatike sa vytvorili aj keď máličko nepravidelné plôšky, ktoré potom spôsobovali hučanie. Nezáležalo na značke pneumatík, všetky sa správali rovnako, takže si myslím že to bude určitou "vrodenou" vadou Octávie. Kiu ceed mám ešte príliš krátko.
akstra Muž
Uživatel fóra

10. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (5) TOP sponzor (1)

Kia cee'd (2011)
23300 km @ 5.1 l/100km

Příspěvekod BatoNR » 23.06.2011 09:29

Vcera som otocil pneu a dal som ich tak ako boli jazdene od novoty. Dnes rano ked som siel do roboty autom tak bolo krasne ticho. Problem je v tom, ze tie co boli od novoty vpredu su viacej zjazdene ako tie co boli od novoty vzadu. Preto ich potrebujem otocit.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
BatoNR Muž
Uživatel fóra

Kia Rio II (2008)
50000 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Mexican » 23.06.2011 10:25

BatoNR: je super ze to pomohlo. Ja pneu rotujem kazdu sezonu - zozadu dopredu a naopak. Stranu vzdy drzim, teda nerobim kriz ako doporucuje vyrobca. S najazdom som maximalne spokojny
2021 Kia STonic 1.0T-GDi TOP a 2023 Hyundai Tucson HEV Style/Premium
http://pancuha.wordpress.com
Mexican Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (3)

Kia Stonic (2021)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod visna » 25.06.2011 08:00

Chlapi, ja gumy otacam prehadzujem, ako sa mi zachce, uz si dokonca ani neznacim ktora guma bola kde a vzdy na jar pozrem ktore dve maju najlepsi dezen a tie dam dopredu a hotovo, neriesim nic viac uz 3 rok, kaslem na to a vsetko v pohode, mam origos Hankook a hucali aj hucia od novoty stale rovnako.....takze neriesim, to iste robim aj so zimnymi ...tie mam ze " Debica" - made in tesco (tusim polske gumy su to ?) 3 zimy a v pohode, otacam , pretacam, menim, prehadzujem ...vzdy podla oka.
visna Neuvedeno
Uživatel fóra

Předchozí

Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy