Ahojte prosím může mi někdo poradit? Mám Rio 1,5 CRDi a objevil se mi problém se startováním. Když je motor studený nebo při delším stání (cca 4 hodinky) tak nejde nastartovat. Stačí ho potlačit a hned naskočí. Pak už startuje bez problémů. Neví někdo čím to může být.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Jen se zaokrouhlím na 400 příspěvků a už jsem nepolezu, z osobních důvodů.
Tak že, pravděpodobný problém bude v cívce co vysouvá pastorek nebo v něm samotném, popřípadě špatné uhlíky u kolektoru rotoru. Buď je startér zanesený bordelem a nebo už zralý na výměnu. Vyndat zkontrolovat a vyčistit, popřípadě koupit nový
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Kolik ma motor nalitany? Meril nekdo tlaky? Kdyz motor bezi , kolik hlasi diagnostika tlak paliva pri volnobehu? Zhavice opravdu funguji? Jde do nich proud?
Hod mi do SZ mail , poslu ti dokumentaci pokud je to motor D4FA - DSL 1.5