NOVE RIO

Re: NOVE RIO

Příspěvekod MiH » 24.10.2011 13:32

MiH píše:zaujimalo by ma ci v posledno SM vyhrala fabia alebo rio?? nikde sa mi ho u nas nepodarilo kupit

a nema niekto pls scan alebo pdf? :)
MiH Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2013)
70000 km @ 6.9 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod luboš » 30.10.2011 14:38

Tak jsem zkouknul to video co je na něj o kousek zpět odkaz na sme.sk a upřímě Rio je jednoznačně nejhezčí a při vyhýbacím manévru se mi zdálo absolutně nejklidnější ze všech.Zvládlo to tak nějak v pohodě.Osobně nerozumím tomu proč vevšech testech vyhrává Fabia potažmo ostatní modely z Boleslavi. O.K. dejme tomu na Octavii se dá koukat ale ikdyž dají na Fabii tmavý skla ,kola,světla,a nazvou jí treba Las Vegas tak to pořád bude ošklivka.Podle mě má Rio tuning už v základu :D
luboš Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Tesik » 30.10.2011 15:11

Ve včerejším vydání Auto-Moto-Revue co běží na ČT1 byl test nového Ria a myslím že více chválili než naopak.Velmi se jim to povedlo. :yes:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1170433294-auto-moto-revue/211562221500017/3867-automobily/?clanek=1082
Tesik Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod olin » 30.10.2011 19:18

Auto je to beze sporu krásné :thu: , ale ten výhled z místa řidiče je prostě katastrofa :shock: :evil: . Seděl jsem už ve všem možném
a horší to bylo snad jen u tanku T55 :lol: :lol: . Marně jsem sedačku zvedal a zase spouštěl - optimální polohu jsem nenašel. Nastupování
a vystupování je také jen pro ty, kterým nevadí trochu víc ohnout hřbet. Asi to není auto pro moji generaci ;) .
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod slava » 30.10.2011 19:55

Václave, máš pravdu. Ze začátku jsem byl nadšený, ale jak jsem do něj sedl rychle mně to přešlo. Zlatý Emilek! A prodejce se nechal slyšet, že měli zatím jen dvě zkušební jízdy a za tu cenu si každý vezme raději Cee´da nebo Vengu. Je to pěkné auto, ale, ale.....! Jinak měli na prodejně sedm aut, dvě prodané(SW a Sorento) a Sportage ani jedna. Že pro :kia: nejsme lukrativní trh. :no:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod luboš » 30.10.2011 20:06

Jezdím teď jedničkovou Octavií a výhled šikmo v před mi přijde stejný.Při své výšce (174 cm) jsem neměl na předních sedadlech problém,jen na zadní sedačky je horší přístup.Je tam míň místa na chodidlo mezi sedačkou a B sloupkem,takže se většinou nevyhnete tomu aby jste chodidlem nezavadily o obložení dveří a tím pádem bude tato část dost namáhaná.Ale když už jste tam tak na poměry třídy je tam místa myslím dost a ve dvou se myslím nechají zvládnout i delší cesty.
luboš Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod luboš » 30.10.2011 20:19

slava píše:Václave, máš pravdu. Ze začátku jsem byl nadšený, ale jak jsem do něj sedl rychle mně to přešlo. Zlatý Emilek! A prodejce se nechal slyšet, že měli zatím jen dvě zkušební jízdy a za tu cenu si každý vezme raději Cee´da nebo Vengu. Je to pěkné auto, ale, ale.....! Jinak měli na prodejně sedm aut, dvě prodané(SW a Sorento) a Sportage ani jedna. Že pro :kia: nejsme lukrativní trh. :no:

Cena je taková jaká je.Vzhledem k výbavě si myslím docela přijatelná.Ceed je kapitola sama pro sebe.Tohle auto muselo :kia: prošlapat cestu a přesvědčit lidi že je to dobrý auto.A když se začínal prodávat stál v základu myslím něco kolem 340 tis. Teď bude pomalu na konci svého života (výrobního) a tak samozřejmě přichází akce a slevy.U Ria to bude jistě za rok či dva vypadat stejně.
luboš Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod lebka75 » 10.11.2011 13:04

:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod zulyk » 10.11.2011 13:12

Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Příspěvekod luboš » 13.11.2011 17:09

Tak je tady už nějaký majitel nového Ria aby se s námi podělil o zkušenosti z užívání?
luboš Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod luboš » 19.11.2011 18:01

Jěště jsem si vzpoměl na jednu věc která se mi líbila.Když otočíte klíčkem tak se ručičky u budíků pěkně proběhnou nahoru a dolů jako v nějakém sporťáku.Je to taková blbůstka a nevím jestli je to tak u všech modelů Kia,ale je to efektní.
luboš Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod rudolf.tomka » 28.11.2011 21:28

KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod Dogg88 » 06.12.2011 17:43

luboš píše:Tak je tady už nějaký majitel nového Ria aby se s námi podělil o zkušenosti z užívání?

najazdil som vela km s 1,2 aj 1,4 vo vybave LX aj EX aj s LED balikom...kludne sa pytaj ak ta nieco zaujima ;) Momentalne jazdim dlhodobo na 1,2 LX
Dogg88 Neuvedeno
Uživatel fóra

Volkswagen Golf (1993)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod luboš » 09.12.2011 17:11

Tak to je super když máš zkušenost z oběma motory.Jinak u nás jsou výbavy rozděleny na Active,Comfort a Exclusive,ale v současné době je akční cena na Edition 1 a Edition 1 Pro .Já jsme měl možnost se hodinku povozit s motorem 1,25 a myslím že by mi i stačil na moje každodenní jěždění 15 Km do práce a 15 Km z práce plus sem tam nějaké ty popojížďky kolem a tak 2x za rok delší cesta na Moravu a pod.
Takže by mě zajímalo srovnání obou benzínových motorů co se týče spotřeby a hlavně zda u 1,4 využiješ 6-tý rychlostní stupeň kromě dálnice.
luboš Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod safi » 09.12.2011 17:40

@luboš:
na 6. kvalt po rovinke pri 90km/h v pohodke, ale do kopca podradiť.
No , ale išli sme v aute traja a prešiel som cca 20km.
KIA SOUL 1,6CRDI 94kW Obrázek
safi Muž
Fanda vozů Kia

7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

Kia Soul (2009)
63600 km @ 6.05 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Rio