Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Byl jsem poctěn dělat našim kameramanům "zkušebního králíka". Aniž se spolu domluvili, během 5ti minut mi oba poslali linky na svá videa. Protože Milan video člení po dnech, tak jsou jeho díly kratší než Leův velkofilm. Zatímco Milanův díl jsem nejen stačil stáhnout , ale i shlédnout, na Lea si musím ještě počkat. Hodnocení: Těžko hledat slova, všechno už bylo mnohokrát řečeno. Skvělé, vynikající, prostě titul osobnosti klubu je ve správných rukách. Milane díky, díky díky za skvělou práci a možnost se ve vzpomínkách vracet na setkání s přáteli.
Naposledy upravil Sbormistr dne 08.05.2012 19:21, celkově upraveno 1
[quote="Čambrla"][hidden].. takže nebyla po ruce a navíc má zapatlaný objektiv, tak jsem zvědavý, jak se s tím Milan vypořádá...
... I já jsem svoji 1. část "třídenní trilogie na pokračování" asi před hodinou rozeslal všem účastníkům tohoto srazu a podle dohody také všem modrým členům Kia Clubu CZ/SK. Na druhém dílu z Leovi kamery usilovně právě pracuji. Opravdu v pravém růžku má jeho kamera "tak trochu zapatlaný objektiv" ... Ale přesto si myslím, že výsledek v globálu bude stát za to! Přece jenom taková významná návštěva generálního ředitele Kia Motors Czech by měla být patřičně zdokumentována... No, snad se to podařilo... I já ve druhém díle jsem použil fotografie některých členů Kia Clubu CZ/SK, kteří mi k tomu už dříve dali svolení a za které jim předem děkuji. Takže asi tak...Jdu pracovat na druhém dnu-díle.
Naposledy upravil Nalim2 dne 13.05.2012 17:51, celkově upraveno 2
@Leo Díky za hezké video, jsme tam všichni jako živí Trochu si zachránil Milana, protože mi dopředu hlásil, že při předávání cen vítězům soutěže nastala "nepředpokládaná závada", no prostě mě nenatočil. Ty jsi nás zvěčnil v plné kráse, tak máš kladné body do notýsku.
@Milan a Leo Kluci oběma moc děkuji, kdysi jsem pár filmů taky dělal, tak vím, co to dá námahy a hlavně času.
PS: Soutěžit nebudu, jednak jsem měl link dřív a i kdybych náhodou vyhrál, zapomene se cena doma.
Pánové, nehádejte se mi tady jako malí kluci, nebo pojedete na podzim do Košic vlakem. Upřímně řečeno, já jsem si myslel, že celý první den točil Milan na svojí kameru a až když došla nešťastné úhoně, půjčil si druhý den Leovu. Ale první šmouha vpravo je už v čase 3:02 Nebo že bych ještě před politím jedné kamery stačil druhé zapatlat objektiv ? Nebylo mi to nic platné, závěrečný tanec sezony je zaznamenán. (v našem případě spíše úvodní). Je to jedno, nikdo nekouká na šmouhy, ale na krásný holky a kluky, že jo ?
Záběry od našich kameramanů teď stahuji, ale část jsem viděl v syrovém stavu při stahování, to hlavní bylo zachyceno, s citem pro detail , ale dnes při toulkách přírodou jsem narazil na tohle, vím, že toto roztomilé zvířátko má od naší soutěže před srazem pár skalních příznivců v našich řadách
Milane, dobrý, rěžie za jedna a střih rovněž, už jsem to zhlédl, jen tak dál, od Lea teď staženo cca37% , tak to asi zkouknu zítra (u mne za použití KM playeru vše v pohodě, zatím od Milana)
Jen mam ted trochu zmatek, videokamera Milana byla mimo provoz diky nedopatreni. Milan pak tedy natacel vse Leovo kamerou. Takze kameramanem obou videi je tedy stale Milan, takze druhe video Lea je vlastne praci Milana? Nestratil jsem se v tom ?